עבור לתוכן

מפרט עד 1500שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כתוב עליו SUNSHINE :D אבל איפה אני יכול לבדוק כמה W הוא? הוא ספק של p3

נ.ב : אני יקח מפרט ללא הGF4MX הזה וישים בינתיים איזה innovision gf2mx400 64mb שיתן 100FPS ואחר כך נעביר אליו תFX

פורסם

לא הייתי לוקח סיכון עם הספק:

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 607.98 ] 1

Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 487.89 ] 1

Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 266.87 ] 1

Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 174.87 ] 1

Subtotal : ¤ 1537.60

תמורת 120 ש"ח נוספים אתה יכול לקחת את הספק הזה עם מארז של COMPUCASE.

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי את הכסף הזה... הוא מספיק לp3 550mhz + CDRW + 440BX M.atx motherboard + geforce2mx + 2hardisks + creative live + cnet pro lan card + floppy אז אתה אומר שהוא לא יספיק למפרט ?!

מצאתי : הספק הוא 235W

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן לענות לי האם הספק 235W יספיק לי למפרט של הAMD עם DVD של LG והארדיסק 20GB 5400 של WD??

פורסם

אני הייתי מהמר על אי אפשר לדעת.. תלוי אם הוא איכותי או לא.. סתכל לשאטלים יש ספק 200W פיצפון והם עדיין מצליחים לסחוב יוצר מזה.. אבל זה ספק ממש טוב.

אגב אם אתה בוחר לוח עם nForce2 הם בד"כ צריכים את החיבור 12V הנוסף שהגיע מאז ימי הפנטיום 4.. לא היה אותו על הספקים הישנים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי על זה תארד בפורום זיכרונות לוחות אם ומעבדים והם אמרו שהמחשב בכלל לא ידלק... האם זה נכון ? והאם כדי לי לנסות בכל זאת להפעיל אותו עם הספק הישן של הפנטיום 3? שלדעתי הוא יהיה בסדר...

יש איזושהיא דרך לבדוק יציבות ספק ?

פורסם

אני הייתי מהמר על אי אפשר לדעת.. תלוי אם הוא איכותי או לא..

פורסם
  • מחבר

אבל כדי לי לנסות אותו או שזה מסכן כאן משהו?

פורסם

אלא אם כן זה ספק ממש קברי לא מאמין שזה מסכן משהו..

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם הוא קברי הוא כבר עובד 3-4שנים על הפנטיום שלוש שלי... עם צורב ו עם דיוידי והארדיסק 20GB ועוד כמה כרטיסים...

פורסם

לי יש לוח אם עם חיבור נפרד 12V אבל לספק אין והמחשב עובד יציב כסלע

prime torture test 15 mins+superpi 4mb simultaneously/5 loops @ 3DMark2001SE

אם המחשב המדובר פה בכ"ז לא ידלק תמיד אפשר לקנות מתאם MOLEX--->ATX12V ראיתי פה בארץ לא זוכר איפה

פורסם
  • מחבר

אבל זה ספק 235W כמה הספק שלך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים