עבור לתוכן

קניית מחשב שולחני למטרות משחקים תקציב 3K עזרה! :)

Featured Replies

פורסם

אני ראיתי את שאר העמודים בפורום ומודע לכך שאני שואל את אותה השאלה, אך סלחו לי אני קצת בור בעניין ופוחד שההודעות האחרות בנויות לזמן אחר, מחירים אחרים ורכיבים אחרים..

לכן אני אשאל בעצמי למפרטים שנראים לכם הגיוניים.

כל הציוד ההקיפי קיים.

אני מעוניין ב4 גיג'ה זיכרון RAM זריז יחסית (לא חייב את המהיר בשוק)

כרטיס מסך ... אני בעיקר שואל בין G-FORCE 9800 למקביל ב ATI אני לא ממש מבין בזה ובגלל זה מבקש את עצתכם.

אגב בעניין הכרטיס מסך, אני מתעניין לדעת אם יש אפשרות לפיצול מסכים מאסיבי באחד הכרטיסים אללו (EXTEND ליותר מ 2 מסכים) ואם לא ובלי קשר למודעה... איך אני מסיג וכמה עולה כרטיס מסך (רצוי חיצוני) שמסוגל לבצע עבודה שכזו..

זיכרון פשוט , אני מחפש זיכרון זריז יחסית אבל הנפח פחות משמעותי מבחינתי. 250 יספיקו ויותר.

רצוי מאוד שהמחשב יהיה מורכב, מפני שאני בור לחלוטין בנושא אבל לא חובה, תמיד אפשר להציק לאיזה חבר..

בעניין יציאות ונלווים. אין רכיבים קריטים..

הערה חשובה: קניתי מחשב לפני מספר שנים מחברת IVORY והוא היה פחות או יותר טרקטור... אז אם אפשר, בבקשה בבחירת המפרט חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה סביר\שקט לא תיהיה לרוב עבודה גראפית כבדה על המחשב, ואני מעוניין שלפחות מתי שהוא במנוחה יחסית הוא יהיה בשקט.. :x

תודה רבה על הסבלנות לקרוא את העמוד העצום הזה, ואני מקווה לקבל עזרה. קיבלתי הרבה דעות חיוביות על הפורום הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים