עבור לתוכן

התייעצות לגבי מספר כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל עזרה לגבי קניית כרטיסי מסך כיוון ואני כבר לא כל כך בעניינים.

אני קונה כרגע מחשב חדש עם מעבד חזק יחסיתq9550, כאשר רוב השימוש שאני עושה איתו זה עבודה גרפית, עיצוב בתלת מימד וכו'.

כיוון שאני לא מריץ המון משחקים (אם בכלל) העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך.

אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא "זבל" אלא שיהיה סביר אם יום אחד יתחשק לי להפעיל איזה משחק ובכל זאת להנות ממנו.

על איזה כיוון וטווח מחירים אני צריך ללכת? האם כרטיסים של סביבות ה300-400 שקל יספקו אותי?

יש למישהו המלתה ספציפית על כרטיס? חשבתי ללכת על gf9500GT של point of view או על sapphire radeon 4650

אשמח לקבל המלצות.

תודה רבה

פורסם

"אם" תרצה לשחק? אם אתה לא צריך כרטיס גרפי חזק, הייתי הולך על לוח עם כרטיס מובנה, וכאשר תרצה לשחק, תקנה כרטיס ייעודי.

למה אתה נעול על המעבד הזה? הוא עולה בד"כ כ-300 ש"ח יותר מ - i5 750.

פורסם

רוב הסיכויים שהשדרוג של המעבד היה מכיוון שהוא לא מעוניין לשדרג את כל המערכת רק בשביל מעבד i7.

מבחינת עבודה גרפית יש עדיפות לכרטיס מסך חיצוני ולא מובנה.

באיזה תוכנות אתה מתכוון להשתמש?

ומה שאר מפרט המערכת שלך (מעבד, זכרונות, ספק כוח, מסך)?

פורסם

הוא ציין במפורש שהוא הולך לקנות מחשב חדש.

פורסם

my bad

פורסם

אחי תגיד לי מה התקציב שלך ואני אבנה לך מפרט מתאים , אין סיבה לקנות היום את ה Q9550 כי ה CORE I5 יותר טוב בהרבה .... ועולה אותו דבר אם אל יותר זול ...

ואם אתה צריך כרטיס מסך לעריכות גראפיות אז אתה כן צריך כץמסך חזק יחסית ....

תגיד לי מה התקציב בקיצור :silly:

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא באיזור ה 4000 כאשר תכננתי לקנות 8 ג'יגה זיכרון, אבל זה יצא טיפה מעל אז ירדתי כרגע ל4 ג'יגה.

אני רוצה להשקיע כמה שיותר במעבד ובלוח (כמובן בגבוול ההיגיון, ה I7 יקר מידי). הבנתי שהאיי 5 לא יותר חזק מה q9550 פשוט יש לו צ'יפסט יותר משוכלל שתומר בכל מיני פיצ'רים שאני בטח לא אשתמש בהם.

או שאני טועה? כי זה פשוט מה שאמרו לי בחנות.

לגבי העבודה הגרפית לא צריך כרטיס מאוד חזק, כי זה בעיקר רינדור של פריימים על בסיס מעבד (אני לא משתמש ברינדור של הכרטיס מסך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים