פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים לפי theinquirer, http://www.theinquirer.net/?article=11785 המעבד יצא שנה הבאה עם 64 ביט ובמהירות 5 ל 7 גיגה הרץ ( :). וכאמור חיבור אחר: LGA 775 pin socket יש התרשמות?
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים אז?שנה הבאה היא שנה הבאה, אולי עד אז AMD תייצר מעבד שפועל על 10 גיגה הרץאו שאולי בכלל ייצרו מעבדי קוונטום ביתיים
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים ובמהירות 5 ל 7 גיגה הרץ !!!!!!!!!!!!!! טוב אז רגע...אני תקוע עכשיו עם מחשב מחורבן P3 866 אז עדיין כדאי לי לקנות מתיישהו בזמן הקרוב מחשב חדש (שיהיה בערך 2.4C) אם כזה דבר מפלצתי עומד לצאת בעוד שנה +-?
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים !!!!!!!!!!!!!!טוב אז רגע...אני תקוע עכשיו עם מחשב מחורבן P3 866 אז עדיין כדאי לי לקנות מתיישהו בזמן הקרוב מחשב חדש (שיהיה בערך 2.4C) אם כזה דבר מפלצתי עומד לצאת בעוד שנה +-?זה תלוי אך ורק בצרכים שלךאם יש צורך לקנות מחשב חדש אז תקנה. הP5 יצא בעוד מספיק זמן שיאפשר לך לחסוך אליו. חוץ מזה, מהתאריך שהוא יצא, תוסיף עוד כמה חודשים עד שINTEL תתקן את הבעיות שיהיו איתו
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים רק תיקון קטן - לפי המאמר המעבד עצמו יהיה מעבד 32 ביט לכל דבר. כאשר ייתכן (ועל זה גם The Inquier שמים סימן שאלה גדול מאוד) שאינטל יייצרו מעין כרטיס הרחבה שיוסיף פונקציות של 64ביט.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים Intel - Nothing but numbers...אני לא מתרגש מזה יותר מדי... המחירים, כמו תמיד, יהיו בשמיים.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים Intel - Nothing but numbers...אני לא מתרגש מזה יותר מדי... המחירים, כמו תמיד, יהיו בשמיים.גם אני לא בדיוק....או שהמכיר יהיה ענקי, מפלצתי ומעבר לכל גבול או שAMD יוציאו עד אז מעבד יותר משתלם מזה ואינטל יהיו יקרים פי כמה...
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים 4000Mhz bus !?now that's gonna make motherboards cost about the same as the CPU.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אתם יודעים, חיכיתי קצת זמן ולראות אם מישהו ישאל מה זה מעבד קוונטי.אבל אף אחד לא שואל אז אני אגיד בכל מקרה.מעבד רגיל עובד בשיטה הידועה, טרנזיסטור דלוק או כבוי 1 או 0.מעבד שיעבוד לפי עקרון קוונטום יעבוד כך שהוא גם 0 ו 1 באותו זמן, אני לא אסביר על זה יותר אבל אגיד כך המעבד הזה ידע כל צרוף אפשרי בעזרת 1 ו0 כך שהוא יהיה מהיר כמור טיל עם ספידים עצבניים שלקחו בעצמם ספידים.מה שאני מנסה להגידבכל מקרה עוד שנה משהו חדש יצוץ בגלל זה הולכים על מה שיש עכשיו ולא בעוד שנה
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מגניב אבל אין מצב שיקראו לו פנטיום 5 כי פירוש המילה פנטיום הןא 5 תחשבו לבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.