עבור לתוכן

קניית כרטיס קול מקצועי עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני כנראה קונה מחו"ל את הלוגי'טק Z5500 ורציתי להוסיף בהזמנה כרטיס קול מקצועי בעל יציאות אופטיות(כמו שהבנתי הם הכי איכותיות ומעבירות את הסאונד בצורה הכי מושלמת) כי כרגע יש לי אונבורד פשוט מהמחשב שקניתי לפני כשנה. בנוסף ארצה גם להוסיף להזמנה את הכבלים האופטיים האלה - אני צריך ממש ארוכיםםם זה חדר שטיפה יותר גדול מהממוצע - 3X4 מטר לכן אצטרך להעביר את הכבלים לאורך כל הקיר.

ארצה לדעת מהי העלות של כל הדברים האלה בנפרד מהרמקולים

רציתי גם לדעת אם אצטרך לקנות כבלים אחרים מלבד האופטיים חוץ מהכבלים שבאים באריזה

תודנ

פורסם

אין שום סיבה לקנות כרטיס עם יציאה אופטית (מקצועי) במידה ומשתמשים ברמקולים האלה וצריכים אך ורק יציאה אופטית.

סביר להניח שיש לך ב-OB או אופטית או קואקסיאלית. שתיהן יספקו אותך לחלוטין.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כיצד זה נראה?

יש לי לוח של MSI P43 NEO האם זה יספק אותי למשחקים ולסרטים

וכמה יעלו לי הכבלים האופטיים באורכים כאלה

תודה

פורסם

חיבור אופטי יהיה יציאה שחורה מרובעת. חיבור קואקס יהיה חיבור RCA בודד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי,

כמה כבלים אופטיים אצטרך למערכת הזאת,איך זה מתחבר לכל רמקול סטלליט שישלי בחדר או רק מהסאב למחשב וזהו?

פורסם

כבל אופטי תצטרך רק אחד- בין יחידת השליטה לכרטיס הקול שלך.

את הרמקולים אתה מחבר לסאב וופר עם כבל דו גידי רגיל.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי,

לגבי היציאות אני לא רואה ולא זכר ליציאת SPDIF(שזה אופטי אני מאמין) על הכרטיס קול OB ,יש שמה רק יציאות PL ויש שמה שש בצבעים שונים,האם אצטרך לקנות מתאם,איך זה הולך?

בהנחה שאין לי את היציאה,איזה כרטיס קול אצטרך למשחקים וסרטים מוזיקה עם יציאת אופטית מרובעת שיעשה את העבודה הכי טוב

תודה

פורסם
  • מחבר

משהו יכול לעזור לי בבקשה?...המערכת מוציאה 115DB אני אצטרך כרטיס קולי שייתן לי את העוצמה הזאת בלי דיסטורשן,שכחתי לציין שאצה שיתמוך ביציאת PCI בלבד,ואם אפשר שיהיה לו יציאה לכבל אופטי

ואם אפשר שתענו לי על השאלות האחרות אני אשמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים