פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים הייהמחשב נכבה לי באמצע שהייתי באינטרנט, ומאז הוא לא נדלקשמדליקים אותו מקבלים ציפצוף של כשנייה, שקט של 2-3 שניות ושוב ציפצןף של שנייה.... שקט 2-3 שניות וחוזר חלילהעל המסך רק כתוב שאין סיגנל ולבדוק את החיבורים....ניסיתי ללחוץ את כל הכרטיסים פנימה ולחזק חיבורים.... אבל כלוםמדובר במחשב די ישןרעיונות?
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים היי תן יותר פירוט על המחשב אני מבין שזה לא מה שמופיע במיפרט כדי שנוכל לעזור לך וכן אם עדכנת ביוס או משהו ליפני שזה קרה או אם היו "תופעות מוזרות ליפני"
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר המחשב של אחי, P2 ישן256MB RAMWIN98כרטיס מסך ATI כלשהו ישן (לא RAEDON)כרטיס מודםיכול להיות שהמאורר מארז לא ממש עובד...לא נעשה שום OC או עדכון BIOSלא ידוע לי על תופעות מוזרות
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים יש אפשרות שהזכרונות נדפקוהמאוורר של הספק עובד? אולי הוא התחמם יותר מדי ונשרף
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים הצפצופים שתיארת קראו לחבר שלי, הספק שרף לו חצי מהמחשב.ולי זה קרה במחשב הישן כשהספק שרף חריץ זיכרון ביחד עם הזיכרון.
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים הנה הפיתרון ! - גם לי הייתה בדיוק אותה בעיה פתח את המחשב תוציא את הכרטיס מסך לגמרה החוצה -במידה והוא לא נישרף..הכנס אותו שוב כמו שצריך שהוא יהיה מחובר טוב ופתרת את הבעיה זה שעברת על החיבורים לא תמיד זה עוזר כמו להוציא החוצה ולהחזיר ! מקווה שעזרתי... ידע אותנו מה ניסגר בסוף
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים פעם זה קרה לחבר שלי. אך זה היה בגלל שהוא בעט במחשב שלו וריסק כמה דברים בפנים (אם אתם שואלים למה אז התשובה היא: כי הוא אדיוט!!! זה היה מחשב חדש שקיבל 4 ימים לפני הבעיטה של איזה 3.06GHZ!!!). במקרה שלך זה כנראה בעיה אחרת. אני משער שזה בגלל הזיכרון או המעבד. בהצלחה
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים אצלי זה גם הייה . תבדוק טוה טוב את החיבורים . וכאשר אתה מכניס את הכרטיס מסך אתה צריך לשמוע קליק
פורסם 2003 בספטמבר 2922 שנים זיכרון ! אין ויכוח זה ציפצוף סטנדרתי של זיכרון. אם הלך הכרטיס מסך הוא ישמיע ציפצוף ארוך(לא מאוד) ואז איזה 4-3 ציפצופים קטנטנים ומהירים
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר לכל המעוניינים, הבעייה הייתה שהמאוורר של הCPU נדפקהחלפתי אותו (את המאוורר) והכל עובדתודה למגיבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.