פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים :-X > 8) קניתי שתיים כאלו בשביל המחשב בכל אחד היה דיסק של 80 גי'גה+ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 קניתי אותם לפני פחות משנה ומאד כל כמה זמן המאווררים מפסיקים לפעול אני מחפש איזה תחליף לזה שישב על כונן גודל 5 וחצי אינטש ויהיהו לו 2 מאווררים קטנים או אחד גדול למישהו יש איזה רעיון מה להחילף אותם
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים יש אחריות ? תחליף אין אחריות תאלתר מאוררים , תבדוק את החיבורים ,תשמן את המאוררים ותבדוק שאין אבק.
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר כמה פעמים אני יכול להגיע עד להרצליה בשביל לתת את זה לתיקון אם הייתי שולח להם את זה בדואר זה כבר היה יוצא לי יותר ממה שזה עלה ניקיתי מאווררים ניקיתי אבק בקשר להחלפה של מאווררים אני לא יודע איפה להשיג מאווררים כאלו לכן אני מחפש פיתרון קצת יותר קבוע סוג של מגירה או תושבת ל מקום של 5 וחצי אינטש עם מאוורר אחד או יותר ותצוגה בתכלס הדבר הכי קרוב לזה
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים :-\ : 8) ;) מקפיץ ??? 8)חייב תשובה :-[ :-* 8) : :'( :-X כמו שכבר אמרו לך - אם יש אחריות אז תחליף לדגם אחר יותר נורמלי, גם אם זה כרוך בתוספת כסף אם אין אחריות.... נדפקת...
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר >אין לי בעיה להחליף זה מהשאני מחפש המלצה למה להחליף רציתי המלצה על משהו כזה שעובד טוב :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.