עבור לתוכן

22" איכותי או 23" ? (1200 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט מה כדאי, אני ארשום כאן בעד ונגד:

בעד 23":

רזולציית גבוהה יותר (1920x1080).

Full HD

נגד 23":

אומרים ששטח המסך קטן מידי לרזולציה כזו. הכל קטן מידי וצריך מינימום מסך 24" (שעולה כמעט פי 2).

פאנל TN לא איכותי במיוחד.

הרזולציה גבוהה וזה כבד לכרטיס מסך.

בעד 22":

יש מסך במחיר סביר של DELL עם פאנל IPS איכותי, שאוכל כל מסך אחר עם פאנל TN.

יותר קל לכרטיס מסך.

נגד 22"

רזולציה נמוכה יותר. לא יודע מה ההשלכות של ניגון HD על דבר כזה.

סתם שאלה:

מישהו שמחליט לקנות מסך 22". למה שהוא יקנה מסך אחר חוץ מה Dell 2209WA המהולל שמדברים עליו כל כך הרבה?

המחיר שלו הוא כמו שאר מסכי ה 22" בפאנל TN, לפעמים אפילו זול בהרבה.

הסיבה היחידה שאני רואה זה אם מישהו מעוניין ביציאות מיוחדת HDMI וכולי, יש עוד דברים שלא חשבתי עליהם? כי אני ממש סגור על ה DELL הזה.

פורסם

מה דגם מסך ה- 22" של DELL?

ובלי שום קשר לסיבות שאמרת, שלא נכונות במלואן, הייתי "מקריב" אינץ' אחד עבור פאנל IPS.

פורסם
  • מחבר

כתבתי יותר למטה, זה הדגם של Dell 2209WA (פאנל IPS).

וזה לא הקרבה של אינץ' אחד. זה הקרבה של שטח עבודה, ב 23" אני משיג רזולציה של 1920x1080

אשמח אם תסביר לי במה טעיתי בטיעונים שלי, זאת מטרת הדיון.

פורסם

דעתי היא שאלא אם יש סיבה מיוחדת שבגללה אתה ממש חייב את הרזולוציה הגבוהה, עדיף ללכת על המסך האיכותי.

פורסם

מבחינת ה סרטי HD יש שני סוגים

720P שלא תהיה לך איזשהי בעיה איתה

ו 1080P שבעקרון המסך שלך לא תומך בה ויבצע DOWNSCALE היה לך איבוד פרטים מינימלי וקשה להאמין שבכלל תוכל להרגיש בהבדל במסך בגודל 22

פורסם

מבחינת ה סרטי HD יש שני סוגים

720P שלא תהיה לך איזשהי בעיה איתה

ו 1080P שבעקרון המסך שלך לא תומך בה ויבצע DOWNSCALE היה לך איבוד פרטים מינימלי וקשה להאמין שבכלל תוכל להרגיש בהבדל במסך בגודל 22

שאלה אולי לא קשורה אבל מתבקשת...

למה שתראה FULL HD ( 1080P) על מסך כ"כ "קטן" של מחשב? כזה דבר שווה לראות רק בגדול על הטלוויזיה..... גם ככה בקושי תרגיש בהבדל בין 720P לבין 1080P בגדלים האלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים