פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים קניתי רדאון 9800 ואני לא יודע איך מכוונים את ההרצים המשחקיםאני משחק תמיד על 60 הרץ וזה לא טובמשהו יכול להסביר לי איך מכוונים את ההרצים במשחקים?תודה מראש
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים http://www.radeon2.ru/tools/RefreshFix0.9.9.7.zip אני משתמש בתוכנה הזו, אשר מתאימה לכלל הראדונים. *שים לב, בפעם הראשונה שתריץ את התוכנה ככל הנראה שתיאלץ לאתחל ע"מ שהתוכנה תוכל לשנות מס' קונפיגורציות. לאחר מכן כנס שוב לתוכנה ודאג לבחור את תדרי הרענון המתאימים למסך שלך ברזולוציות בהן אתה משחק ולדאוג שכל שאר הרזולוציות (שבהן אינך משתמש) מאוזנות ל60 הרץ (כפי שנראה בתמונה).
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים אני יודע שכבר ענו לך אבל אני חייב להעיראיזה כותרת בחרת ??יא אלוהים שישמור אותך"בעיה עם הרצים "לא יאומן .
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים תן לי דוגמא לכותרת יותר טובהמה לא בסדר בכותרת?בעיה עם תדר רענון של המסך במשחקים (או לא ) עם כרטיס 9800 .אלוהים נו באמת , איך נראה לך שמשהו יבין מה אתה רוצה מהכותרת שנתת ??
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים תראה זה ששינת עכשיו זה בסדר גמור אבל השאלה היא אם בדיון הבא שתפתח (ואני מקווה שיהיו הרבה כאלה )תבין את חשיבות הכותרת .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.