פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים ת'אמת אני לא רוצה לרדת במחיר כזה ללוח אם 500 ש''ח אני רוצה לפחות 900 ש''ח השקעה על לוח אם וגם מעבדאין לך מה להשקיע מעבר במעבד, זה בטוח. גם לא בלוח האם, זה לא שתקבל "תוספת ביצועים" אם תיקח לוח יקר יותר, אתה גם לא מתכנן OC, אז קל וחומר שאין לך צורך בלוח יקר יותר.הכל חוץ מהלוח אם והזכרונות...למה? כל זכרונות שלא תיקח לא תרגיש שינוי בביצועים, וחבל לבזבז עוד שקל מעבר. בנוסף, אם תשנה זכרונות (DDR3), שווה לבדוק אם הם עובדים במתח של 1.5v לפני שקונים.אם אני אשקיע על הלוח אם אני חושב שזה יעלה יותר מהתקציב שלי אז אפשר לרדת לדיסק קשיח 500 GBשוב, אין מה לקחת לוח אם יקר יותר, ביזבוז. בקשר לכונן הקשיח, מאוד לא ממליץ לרדת בנפח לשימושים שלך.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים דווקא לדעתי כדאי להשקיע ללוח של גיגהבייט את הכמה עשרות שקלים, רק בשביל האפשרות לעשות OC בינוני בעוד שנה-שנתיים. אמנם הוא לא מתכנן לבצע OC אבל יכול מאוד להיות שהוא יצטרך את תוספת הביצועים וזה נותן אחלה ביצועים לעומת העלות.
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר אני לא התכוונתי לא לעשות OC התכוונתי שאני לא מכיר את זה ואף פעם לא שמעתי על זה אולי בעתיד אני אלמד ואעשה את זה אם זה עוזר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.