פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים אפשר לנסות דרך המסך שמסיר תכניותיש מצד שמאל אפשרות להוריד רכיבי חלונותהורדתי הרבה פעמים ותמיד זה חוזר בדלת האחורית
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים טוב היתה לי את אותה בעיה וז מצאתי דרך מוחאחאחא חחחפשוט תוריד גירסה חדשה של מסן תתחיל install ואז הוא ימחוק את הגירסה הנוחכית ואז תילחץ ביטול ו וואלה אין מסן
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר אפשר לנסות דרך המסך שמסיר תכניותיש מצד שמאל אפשרות להוריד רכיבי חלונותהורדתי הרבה פעמים ותמיד זה חוזר בדלת האחורית הורדתי משם . אבל הוא לא מחק את הקבצים שלו והמסנג'ר נפתח לי עם האאוט לוק אקספרס .טוב היתה לי את אותה בעיה וז מצאתי דרך מוחאחאחא חחחפשוט תוריד גירסה חדשה של מסן תתחיל install ואז הוא ימחוק את הגירסה הנוחכית ואז תילחץ ביטול ו וואלה אין מסן ניסיתי . הורדתי גירסה 6 אבל זה לא התקין על המסנג'ר הנוכחי אלא היו לי 2 מסנג'רים . חרא.
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים אני יודע שיש פקודה ברגיסטרי בשביל זה אבל שכחתימה שאני עשיתי העלתי את הווינדוס ב-safe modeואז מחקתי את זה....וזהו זה לא עולה לי יותרשנה טובה
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר אלב אני רוצה להסיר אותו באופן טוטאלי . שלא ישאר שום דבר על המחשב גם לא רישומי רג'יסטרי
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים לא אחי זה לא זה יש את הmsn messnger ואת ה windows messeger אתה צריך את הגירסה ה 5 של windows messeger
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים להסיר אותו לגמרי לא ממש ניסיתי, אבל למנוע ממנו לעלות כל פעם מחדש זה פשוטתשנה את שם התיקיה שבה הוא מותקן ואז הXP לא יוכל למצוא ולהפעיל אותו. עובד מצויין אצלי
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים תשתמש בשורה הזאת בפקודת ה RUNRunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Removeאחרי זה תביא ריסטרט והחרא הזה לא חוזר (אם לא תביא ריסטרט הוא יחזור)
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים עם התוכנה XPAntiSpy ניתן להוריד אותו לגמרי..נראה לי שיש גירסה יותר חדשה, אבל גם זאת עובדת..
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים זה מה שאתה צריך ?זה לא ימחק אבל הדבר לע יעלה יותר Windows Messenger 4.5 or Later on Windows XP Home Edition-Based or Windows XP Professional-Based ComputersStart Registry Editor (Regedit.exe).Locate and click the following registry key:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\MicrosoftOn the Edit menu, point to New, click Key, and then type Messenger for the name of the new registry key.Locate and click the following registry key:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\MessengerOn the On the Edit menu, point to New, click Key, and then type Client for the name of the new registry key.Locate and click the following registry key:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Messenger\ClientOn the Edit menu, point to New, click DWORD Value, and then type PreventRun for the name of the new DWORD value.Right-click the PreventRun value that you created, click Modify, type 1 in the Value data box, and then click OK.Quit Registry Editor.
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר פשש איזו עזרה מוצעת פה .תודה לכולכם (כולכם זה כולל אותך)את ההצעה של INFERNO ראיתי ראשון (מן הסתם ההודעה באה ראשונה) זה עבד .. היי יש לך עוד שורות פלא כאלה ? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.