פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים היום אני קם בבוקר וקולט קטע במסך שהצבעים בו מעוותים. אני מסתכל יותר טוב וקולט מלא שריטות על המסך, ולא רק באיזור אחד...זה או המנקה עשה או אחיין שלי, בכל מקרה, אין לי איך להוכיח כלום...רציתי לדעת אם יש דרך להעלים אותם או אם האחריות מכסה כזה דבר...נ.ב.אחריות על מסכים היא בדר"כ 3 שנים, נכון?תודה
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר אז זה כלול באחריות דברים כאלה?ואיך אני יגיד להם שהוא נשרט?נ.ב.חיבורי ה USB שבמסך לא תמיד עובדים, אני יכול לתת להם את זה גם כסיבה להחלפה, השאלה היא אם המסך עם השריטות יולחף או רק הבסיס ששם החיבורים...
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים שמע על השריטות כמעט בטוח שלא יחליפו!!זה שימוש לא נכון במכשיר והאחריות לא מכסה את זה!תנסה להגיד להם על הUSB ולראות אם יחליפו לך את כול המסך.קח אותו לתיקון ולפחות תסדר את החיבורים ואולי גם את המסך
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מחבר מה אחריות כן מכסה?ואני לא יסבול כמה שבועות/חודשים בלי מסך בגלל חיבורי USB שכמעט בלי שימוש... רק אם אני יהיה בטוח שיחליפו לי הכל...
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים גם אצלי זה ככה כבר כמעט איזה שנה :-\התקשרתי פעם ליבואן אמרו לי שאני אתקשר מדי פעם לראות אם הגיעו אליהם מסכים עם חשמל דפוק ואז יחליפו לי את הזכוכית בחינם.לא התקשרתי, מזכיר לי באמת לנסות.
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים מחבר חג אחי... לא חושב שהם עובדים...אני ינסה לברר איפשהו, אם מישהו יעזור אז בכיף...תודה
פורסם 2003 בספטמבר 2722 שנים אם אני זוכר נכון , המסכים האלה לא זמינים בארץ ככה שהחלפה יכולה לקחת בין חודש לחודשיים
פורסם 2003 בספטמבר 2822 שנים מחבר אם אני זוכר נכון , המסכים האלה לא זמינים בארץ ככה שהחלפה יכולה לקחת בין חודש לחודשייםעוד סיבה למה לא לשלוח לתיקון בשביל ה USB...מישהו יכול לענות לי על השאלות האלה?מה אחריות כן מכסה?זה מזכיר לי, למישהו יש פרטים על היבואן של CTX?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.