עבור לתוכן

קניית מחשב בארה"ב בתקציב 1000-1200$

Featured Replies

פורסם

שלום,

המחשב הנוכחי שלי די גוסס ואני שוקל להחליפו.

השימושים המרכזיים שלי בו הם אינטרנט תכנות עריכת תמלילים וצפייה בסרטים (בד"כ על מסך חיצוני, לפעמים על מסך טלויזיה דרך vga)

מאוד מצא חן בעיני המקבוק פרו ב1200$ ולמעשה אני רואה בו מחשב די מושלם (מה גם שכבר הרבה זמן אני מעוניין לנסות את המק או אס ואולי גם קצת לתכנת לאיי פון)

הבעיה המרכזית שלו כמו שאני רואה את זה, זה אפל וההתעקשות הלא ברורה שלהם על הדיספליי פורט כלומר הם מסרבים לשים hdmi, משהו שכשקניתי את המחשב הנוכחי לפני שנתיים וחצי התקמצתי עליו ואני עד היום מתחרט. (וזה למה אני מתחבר עם כבל vga) לכן זהו פרט חשוב עבורי.

מה שאני רוצה ממחשב:

1. מסך 13 או 14" עם תאורה אחורית (led backlit) לא מוכן לוותר על זה

2. יציאת hdmi

3. מקלדת ברמה גבוהה (אני מקליד רוב היום על המחשב כדאי לפחות שיהיה נוח)

4. תאורה אחורית למקשים (לא חובה אבל אין ספק שזה נחמד)

5. לא קריטי מהירות מעבד רק שיהיה מסדרת הקור 2 (ולא איזה סדרה חוסכת בחשמל או באקסטרים השני איזה חיית ביצועים)

6.סוללה שתחזיק לפחות ל-4 שעות - קריטי

7. רצוי שישקל פחות מ3 קילו

כמו שאתם רואים חוץ מיציאת hdmi פחות או יותר תיארתי פה את המקבוק ופה בדיוק הבעיה, אני לא מצליח למצוא מחשב שמקיים את כל התנאים האלו,

המחשב שהגיע הכי קרוב היה דל סטודיו אקס פי אס X1340. אבל מביקורות עליו נראה שהסוללה שלו בהחלט לא הרשימה אף אחד והאיכות בנייה גם כן ואני חייב להגיד שאני לא כל כך מחבב את הצורה שלו' למרות שללא ספק הוא לוקח גם את הפרו ב1200 בכל אספקט של ביצועים (מעבד יותר טוב יותר ראם הארד קיצונית יותר גדול וגם הוא עולה ~250 דולר פחות http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451)

אני אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיונות או אלטרנטיבות.

זהו,

תודה רבה לכל המשיבים

פורסם

יש מליון אלטנרטיבות יותר טובות.. ואם עוד לא עבדת עם מק עד היום, לא בטוח שאתה תאהב את מערכת ההפעלה שלו.

רק כדי להבין על מה אני מדבר, תבדוק את הדגמים האלו:

T400s של לנובו

E4300 של דל

Tecra R10 של טושיבה

כל אלו עדיפים על המק לדעתי..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל,

הe4300 של דל הוא באמת נחמד (יצא לי להתעסק איתו ממקור ראשון במשרד) אבל אין לו hdmi

ה-T400s מתחיל ב1600$

והטושיבה מתחיל ב1400$

אז לצערי הם לא כל כך מתאימים לי

פורסם

אני אישית קניתי T400S במחיר של 1000 דולר אחרי שדרוגים ואחריות מורחבת ל-3 שנים.. אבל זה היה מבצע של פעם בחיים

"מבצע של פעם בחיים" , ספר לנו איך עשית את זה?

פורסם

תקנו באתר של החברה....

וחפשו קופונים טובים שיכולים להוריד מחירים...

פורסם

"מבצע של פעם בחיים" , ספר לנו איך עשית את זה?

מבצע של מחזיקי דיסקברי (כרטיס אשראי אמריקאי) שהוריד את מחיר המחשב ל-999 דולר לפני שדרוגים

ועל המבצע הזה היה עוד מבצע של 15 אחוז הנחה לקריסמס - כלומר 850 דולר, תוסיף שדרוגים וקבלת 1000 דולר ל-T400s

לא נתקלתי במשהו דומה מאז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים