עבור לתוכן

מערכת 2.1 של סוני ששמעתי, פשוט מדהים!!

Featured Replies

פורסם

לא להאמין, הייתי בביג בוקס והייתה מוזיקה בסניף דיי חזקה ובאיכות טובה אז אמרתי בטח זה מהחדר של המערכות קולנוע ביתי.

ואז אני עובר לייד החדר הזה ורואה זה לא משם, זה היה מהמערכת DAV-F200 SONY פשוט לא להאמין איזה צלילים הדבר הזה יכול להוציא, מדהים..

אז מי שמחפש מערכת טובה במחיר 3K (קצת יקר) זאת המערכת בשבילו, היא מדמה סראונד גם בצורה מושלמת כמעט.

פורסם

ניסיון פרסומי ??..

לך תדע אני אישת לא אוהב מערכות קולנוע משולבות ... שכאלה .. :puke: חרא של דבר

פורסם
  • מחבר

ממש לא פרסומת, גם אני כמוך אבל פשוט אתה חייב לשמוע את הדבר הזה..

פורסם

ממש לא פרסומת, גם אני כמוך אבל פשוט אתה חייב לשמוע את הדבר הזה..

אז מה איך שזה נשמע גם לא יודע איך לרוב זה סתם הדיימת סראונד ותו לא !

המערכות האלה זה מתכון לצרות ותקלות שעם קורה משהו תזרוק אותה וחבל גם על הצבע שביל לצבוע אותה בכחול :lol:

פורסם

ניסיון פרסומי ??..

לך תדע אני אישת לא אוהב מערכות קולנוע משולבות ... שכאלה .. :puke: חרא של דבר

אני באותה הדעה כמו שלך
פורסם

אני מעדיף את ה gigaworks שיש לי עכשיו..נראה לי יותר טובים מאלו.

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא ממליץ עליה כמערכת סראונד, יותר בקטע של מוזיקה פשוט מצויינת התכוונתי שיש לה יתרון שהיא מדמה סראונד.

פורסם

אם אתה לא ממליץ עליה בתור סראונד, מה יתרון בזה?

פורסם

לא להאמין, הייתי בביג בוקס והייתה מוזיקה בסניף דיי חזקה ובאיכות טובה אז אמרתי בטח זה מהחדר של המערכות קולנוע ביתי.

ואז אני עובר לייד החדר הזה ורואה זה לא משם, זה היה מהמערכת DAV-F200 SONY פשוט לא להאמין איזה צלילים הדבר הזה יכול להוציא, מדהים..

אז מי שמחפש מערכת טובה במחיר 3K (קצת יקר) זאת המערכת בשבילו, היא מדמה סראונד גם בצורה מושלמת כמעט.

אני הייתי נזהר מהדגמות בחנות כמו ביג-בוקס. לא יודע לגביהם ספציפית, אבל ברשתות מסוג זה מקובל להשתמש בתרגילים שונים על מנת לקדם מערכות אודיו שהם חפצים ביקרם (קרי - מתח רווחים גדול או דחיפה חזקה של היבואן).

* שימוש בטרקים עשירים בבסים מפוצצים שיוצרים אשליה של "איכות" ו-"עוצמה"

* ווליום גבוה

* שימוש בסאבוופר נסתר רב עוצמה "לתגבור".

ייתכן והסוני מערכת טובה יחסית למחירה, אבל לכל מי שקונה מערכת על סמך הדגמה ברשתות החשמל הגדולות - CAVE (בלטינית - היזהר).

פורסם

אני מכיר את הדגם בהחלט מערכת טובה.

יש לנו אותה בחנות של טרקלין.

פורסם
  • מחבר

או סוף סוף צדיק בסדום.. אם היה לי את הכסף לא הייתי חושב פעמיים.

פורסם

או סוף סוף צדיק בסדום.. אם היה לי את הכסף לא הייתי חושב פעמיים.

על מי אתה מדבר !?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים