עבור לתוכן

ASUS XONAR HDAV1.3 Deluxe לאחר התקנה!

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר ההתקנה של הכרטיס הרשמים הם:

- התקנה חומרתית לא פשוטה עקב ריבוי כבילה

- התקנת דרייברים עברה בקלות

- איכות בסטראו טובה יותר מזו שברסיבר NAD (ללא קשר להגברה כמובן, רק איכות ה-PRE)

- כמות הפרטים בסאונד גבוה מאוד והרגישות גם כן

- האיכות בסרטים גבוה מאוד

- העוצמה של ההגברה של ה-OPAMPS המובנים גבוהה מאוד ולכן יש צורך להגביר פחות את ההגברה

- איכות הוידאו השתפרה (כמעט מכל אספקט)

- הצליל באופן כללי קר אבל מפורט באופן שאי אפשר לתאר במילים, אבל ככה זה במערכות HIGH-END, לטובה ולרעה.

פינות לא סגורות:

- לא נמצאה דרך לבחור את סוג המקור באופן אוטומטי (לדוגמה: אם המקור הוא 2.0 אז שגם הכרטיס יוציא כך ולא יעשה UPSAMPLE לערוצים נוספים).

- לא נמצאה דרך להוציא את הנתון מה-SUBWOOFER (כאשר לא קיים אחד, המערכת שלי היא 5.0). משום מה הרסיבר שלי לא מעביר את נתוני הסאב לקדמיים כפי שהוגדר ולכן יש לעשות את זה בכרטיס או "לפניו". יש למצוא דרך לשחק עם הערוצים בכללי.

- התוכנה שאמורים להשתמש בה עם הכרטיס היא TMT3. לא מצאתי דרך, בתוכנה, לבחור את פסי הקול המובנים בקבצים (לבחור בין שפות למשל) והצגה של כתוביות (משום מה לא מוצג כלל).

דברים שיש עוד לארגן:

- התקנה של MEDIA PORTAL עם הפלאגין של TMT.

- התקנה והגדרה של RECLOCK

- במידת הצורך: התקנה והגדרה של AC3FILTER למשחק עם ערוצי הסאונד.

רשמים, הערות ופתרונות - יתקבלו בברכה!

הציוד בשימוש:

AMD 780G+4800

ASUS XONAR XDAV1.3 DELUXE

MONSTER CABLE AUDIO CD DEDICATED CABLES

רסיבר של NAD - 40W

רמקולים - CERWINVEGA LS10, KLIPSCH RC10, KLIPSCH RB52 - ללא סאב

מקור: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=101136&postdays=0&postorder=asc&highlight=

פורסם

תתחדש ותהנה, תמונות..

מה זה צליל קר?? (בהיר, צורם, חסר נפח...??)

אני רואה שיש לך סט על טהרת קליפש וסרווין.. צווחני הייתי אומר ;D

פורסם
  • מחבר

תתחדש ותהנה, תמונות..

מה זה צליל קר?? (בהיר, צורם, חסר נפח...??)

אני רואה שיש לך סט על טהרת קליפש וסרווין.. צווחני הייתי אומר ;D

תודה,

צליל קר הכוונה שלצליל אין אופי כלל, לא בהיר, לא צורם ולא חסר נפח (בכל זאת הגברה של NAD) אלא כמות פרטים משגעת ללא עליות צליל/ווליום מורגשות אלא מגיע כתוספת אלמנטים נקיה, משהו שאני לא רגיל לו.

הסט צווחני מאוד מבחינת רמקולים אבל ה-NAD מאזן את העסק מאוד. לפני כן הייתי עם PIONEER של 140W לעומת 40W היום וזה היה "לא הכי נחמד"... מה גם המגבר קרס מרוב עומס לא מעט פעמים, ולא היה מדובר על מגבר פשוט כלל...

בכל מקרה, עכשיו המטרה היא:

ניגון ב-MPC-HC בשילוב הבא:

1. וידאו HD: הקידוד הפנימי של MPC-HC על מנת להשיג האצת חומרה (HA).

2. אודיו HD: לאחר שהנתונים פורקו ע"י המפענח המתאים ב-MPC-HC הם מועברים ל-FFDSHOW שעובד עם הקודק של TMT3.

ע"י השילוב הזה ניתן לנגן גם סרטים וגם מוזיקה ללא התערבות המשתמש בהגדרות כלל, תוך שמירה על תאימות למקור.

לסרטים: MPC-HC+FFDSHOW

למוזיקה: FFDSHOW+ (תוכנה שיודעת להשתמש איתו)

איך עושים את זה (1+2) ?

תודה

פורסם

יכול להיות שאתה מתכוון לצליל ניטראלי??

כי כשאומרים צליל קר יש לי אסוציאציה לצליל בהיר, כלומר גבוהיים מודגשים שנוטים להיות צורמים, ומיד רזה(כלומר חסר נפח :P)

בכל אופן זה לא משנה איך תקרא לו, כל עוד אתה מרוצה ונהנה מהתוצאה :xyxthumbs:

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים