פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים שלום,לפי מה שאני יודע ווקי טוקי עובד על גלי רדיואז השאלה שלי היא אם נגיד מישהו מפעיל רדיו על אותה התחנההוא יכול לשמוע את מה שמדברים לא?או שיש אפשרות לאבטח את זה איכשהו או משהו?כי יש דיי הרבה מדריכים לבנות נגיד מיקרופון בגלי רדיו וזהאבל זה דיי מבאס שיכולים לשמוע כל מה שאתה מדבר אם מישהו מאזין לאותו התחנה...מישהו יודע על זה משהו??תודה...
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים בגדול כן, אם מישהו מפעיל מקלט באותו תדר הוא ישמע אותך. כמובן שיש הרבה שיטות להתגבר על זה, כמו שימוש בתדרים בתחום הGhz, שסקנר רגיל לא מגיע לשם, או החלפת תדרים - המשדר והמקלט מחליפים תדרים כל מספר שניות, כך שלא ניתן להקשיב לשיחה ברצף, או הצפנה דיגיטלית של השידור, שאז רק מי שבידו מפתח ההצפנה ומקלט דיגיטלי יוכל לפענח.
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים מחבר חשבתי לחבר את המשדר לחיבור 3.5mm ולשמוע עם רדיואבל אני לא רוצה שאחרים גם ישמעו...מה לעשות??
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים יש המון מה לעשות, צה"ל (ושאר צבאות העולם, אני מתאר לעצמי) עושה את זה כבר שנים.העניין הוא שהדבר מצריך משאבים כספיים שאני לא בטוח שתרצה לשלם.אבל ע"מ להרגיע אותך, ב"ווקי-טוקי" השידורים הם בעוצמה נמוכה מאוד, רק ברדיוס של כמה עשרות מטרים יוכלו לקלוט אותך בעזרת סורק תדרים רגיל.
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים מחבר אבל איך זה הגיוני שקיימים נגיד אוזניות על תדר רדיו?הם לא חשבו שאנשים מבחוץ יכולים להכנס לתדר הזה ופשוט לשמוע כל מה שהאיש עם האוזניות שומע??
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים חשבו, אז מה...אתמול ראיתי את הסרט "ארמגדון" והשתמשתי באוזניות האלחוטיות שלי, מבחינתי, אם השכנים שלי כ"כ משועממים, אין לי שום בעיה עם העובדה שהם שומעים את הפסקול של ארמגדון שמשודר לאוזניות שלי.
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים מחבר אבל נגיד אם אתה מדבר עם חברים בתוכנות דיבור וזהאו מדבר על דברים חשוביםלא נעים...אי אפשר נגיד לקצר את הקליטה שתהיה נגיד עד 5 מטר או משהו כזה??
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים 5 מטר?, חשבת על פשוט לדבר ישירות אל האדם?אבל רגע, כל אדם עם אוזניים יצליח לשמוע את מה שאתה מדבר...אתה יכול ללחוש לו באוזן.
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים מחבר אחי אני לא יודע אם שמתה לב אבל אני ממזמן כבר לא מדבר על ווקי טוקי..אני מדבר על משדר שמחברים לנגן או כל חיבור 3.5mm
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים אה...המשדרים האלו הם חלשים הרבה יותר מווקי טוקי, סביר להניח שברדיוס של 10-15 מטר כבר לא ישמעו כלום, כמו כן אתה יכול לרכוש משדר אינפרה-אדום שבאופן טבעי מצריך "קו-ראיה" עם המשדר.
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים מחבר אחי אתה יכול לשלוח לי בפרטי את המסנג'ר שלך או סקייפ או משהו??תודה...
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים מחבר אין איזה שיטה להצפין את השידור או משהו?לעשות שאחרים לא ישמעו את מה שזה משדר...באסה לחשוב שמישהו מאזין לשיחה...
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים קודם על שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא להוציא רוח מהמפרשים אבל האם אתה מכיר מישהו בסביבת המגורים שלך שבאמת עושה את זה? כלומר מאזין לתדרים? אם לא גם ככה 10 מטר ולא יכולים לקלוט את השידור עד כמה חשובה השיחה שלך? כפי שכבר אמרו אתה יכול לעשות הכל אתה רק צריך מספיק זמן כסף וידע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.