פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מחבר זה הסדר ראשית העברת את שני הקבצים מהתוכנה לאחר מכן את קבצי Hiren'sתודה מראש [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים Insert the BootCD (9.7 or newer) in the CD Drive and Copy everything from CD to USB Flash Driveזה מה שעשית?תשים לב לשם של התיקייה והקבצים בתוכה.
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מחבר אם הבינותי נכוןאם אני צריך לצרוב את התוכנה ואז להעתיק את הקבצים .לפי הצילום שהעלתי העתקתי את כל הקבצים של התוכנהתודה
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים ntldr is missing זאת בעיה שקרתה מלא עם הדוק...אם אני לא טועה יש עוד כמה קבצים שצריך לשים כמו ntdetect.com...וגם תפעיל תתוכנה כמנהל זה חשובעריכה: טעות שלי חשבתי שאתה עם בעיה אחרת...זה מה שכתוב בmenu.lst?title Hiren's BootCD 9.8find --set-root /HBCD/boot.gzmap --mem /HBCD/boot.gz (fd0)map --hookchainloader (fd0)+1rootnoverify (fd0)map --floppies=1boot
פורסם 2009 בדצמבר 2315 שנים מה אתה ליצן? בכלל לא ערכת את הקובץ menu.lst??דבר ראשון תשנה תשם של התיקייה של הקבצים לHBCDזה יעבוד חח...אם לא תחזור לפה דבר איתי...התעסקתי עם זה ממש הרבה עד שהצלחתי
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים מחבר עדיין אותה השגיאה-ראה צילום לפני find --set-root /HBCD/boot.gzהאם התכוונתה למצב הזה תודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים זה לא הקבצים שצריכים להיות שם. שוב תחזור למדריך ותנסה להבין מה באמת כותבים שם (ואני כותב לך כבר מהעמוד הראשון של הדיון).
פורסם 2009 בדצמבר 2515 שנים תמחק הכל חוץ מההיירנס בוט סידי isoופשוט תחלץ אותו לתוך HBCD [בלי שום תיקייה שתפריד...כל תוכנת כיווץ כמעט יודעת לחלץ iso]
פורסם 2009 בדצמבר 2615 שנים חשבתי שהדיסק הגיע בתור iso...מתברר שהוא הגיע בתור רארקיצור חלץ את מה ששוקל 190Mb לתוך התקייה HBCD
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים מחבר עדיין אני מקבל את אותו המסך מעלה שני צילומים לצפיה ..תודה מראש [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 2715 שנים אתה צריך להעתיק את התוכן שבתוך HBCD לתוך HBCD ולא את הכל כמו שזה.תיכנס לתוך HBCD תסמן הכל ותגזור ואז תדביק אחרי שעלית תיקייה אחד למעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.