פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים שלום רב אני מנסה להתקין את תוכנה Hiren's על DOK אנני מצליח הוא מוציא הודעה על חסר קובץ ntldr is missingאני מנסה לפי אתר http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-diskמפרמט את הדיסק -העתקה קבצים של התוכנה grub 4 -לאחר מכן העתקה קבצי Hiren's .איפה הטעות שלי בנושא הזהמקווה שזה הפורום.תודה מראש
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר בהתקנה של GRUBהעתקתי את הקבצים grdlr ואת הקובץ menulist .אני מעלה את צילום של הקבצים האם אני צריך להעתיק את כולם .לפי האתר שציינתי חלק מהקבצים לא תואמים .תודה [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים Step 3Download and Run grubinst_gui את זה ביצעת?לi-pink: מדובר על live-cd עם הרבה כלי מערכת רק שספק שחלק מהן חוקיות.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים יש לך לינק לISO שלו?מה זה הכלים האלא שיש בו?כמו BackTrack? הפצה ל pen testing?
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר לגבי שלב 3 ביצעתי -מבצע מחדש מה עליי לבחור בתמונה יש לי דיסק של 4gbתודה מראש [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר מעלה תמונה ממה שביצעתי שאנ מבצע על מספר 4 נפתח לי מסך שחור -אנטר והמסך השחור נעלם תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים קראת את ההודעה במסך ה command prompt?זה אומר שהbootloader הותקן אז תנסה לבדוק שוב.
פורסם 2009 בדצמבר 1915 שנים מחבר את הודעה קיבלתי בפעם הקודמת לעדיין מציין לי את תוסר בקובץ .מעלה ציךום את סדר העתקה הקבצים התיקיה הצהובה אחרי החילוץ .תודהעידכון התוכנה עלתה אבל עם בעיה -מעלה שני ציצלומים.כל בחירה שאני מבצע מכניס אותי למערכת ההםעלה תודה [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.