פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים היי.. אני מתלבט מה לקנות...בכל מקרה.. התקציב כעת עומד על 2800 בערך..אם אתם חושבים ש 17 עדיף.. בבקשה תמליצו על דגם מסוים..תודה.
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים קודם כל 17 LCD זה בגודל של 19 CRT כך שהם זהים בגודלאני מאמין שתהנה עם המסך של סמסונג הוא אחד הטובים מסוגו וגם תפנה המון שטח שולחןנראה לי שה CRT מתחיל לשיר את שירת הברבור שלו
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים http://www.pch.co.il/docs/pd-1925165675.htmאני הזמנתי אותו ואמרו לי שהוא מעולההמפרט שלו:http://www.benq.com/display/lcd_fp767.html
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים תשמע (פותח הת'רד) , אם כבר יש לך את הכסף למסך 17 LCD איכותי אז קונים כזה . והסמסונג הוא מעולה .
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר דבר ראשון אני השתכנעתי שללכת על ה 17 זה עדיף.. אבל,הסאמסונג לא נראה לי הבחירה הטובה ביותר הViewsonic VP171BLG 1710B הם בעלי זמני תגובה של 16ms ולא 25 .אני רק לא יודע עד כמה ההבדל הזה של 9ms הוא משמעותי ועל איזה מאיפינים פרט לרזולוציה וקצב רענון יש להסתכל,שאגב כל ה 3 זהים בהם..
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים הסמסונג מסך מעולה, אבל הוא לא מצדיק את המחיר שלו, ה-benq 767 וה-lg 1710 לא נופלים ממנו, בעלי זמן תגובה טוב יותר ועולים פחות...
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים קודם כל,יש הבדל של אינץ' (לטובת ה-CRT)בין השניים,ועד כמה שזה נשמע פטתי,הוא מורגש.דבר שני,מסכי ה-LCD נחותים טכנולוגית מכל בחינה(חוץ מצריכת חשמל וגודל כמובן) לעומת מסכי ה-CRT,בעוד שמסכי ה-LCD מציגים "מראה" מאוד חכם ותופסים קצת מקום,זמן התגובה שלהם גבוה משמעותית מזה של מסכי ה-CRT,כך שלמשחקי פעולה מגוף ראשון קשה להמליץ עליהם לאנשים שנהנים לשחק,כמו-כן הם לא מסוגלים להציג צבע שחור "אמיתי",דבר שדי מורגש לפי דעתי אם אתה תהיה מעוניין לצפות בסרטים כלשהם על המסך,למסכי LCD ישנה גם תופעת ה-Trailing ,עצמים שזזים מהר ישאירו מאחוריהם שובל מציק,הוא נעלם באותה מהירות שהוא מופיע אבל התופעה מעייפת את העיניים ומרגיזה מאוד במשחקים,בנוסף לכל זה,מסכי LCD יקרים יותר ממסכי CRT בצורה משמעותית מאוד.*אה,עוד דבר אחד,למסכי LCD ניגודיות נמוכה יותר בהרבה לעומת מסכי CRT.לכן אני ממליץ על CRT איכותי נטול כל החסרונות למעלה ובמחיר טוב יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.