פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים שלום,ברשותי תקליטורים להתקנת sqlserver2005. בעבר התקנתי בעזרתם שרתים למכביר ולא נתקלתי בשום בעיה.בשנה האחרונה לא התקנתי שום שרת. הסבת מע. ההפעלה מ XP ל win7 היתה כרוכה אצלי בהתקנה מחודשת של שרת SQL ומשהו השתבש אצלי. או בראש או במחשב אינני מצליח להתקין את השרת ! (איבדתי מסדי נתונים חשובים !). ב win7 ההתקנה בוצעה בעזרת תקליטור ל 64 ביט. במקביל ניסיתי לבצע התקנה במחשב אחר המופעל ע"י xp (תקליטור ל 32 ביט) וגם שם נחלתי שיברון לב. מישהו יוכל לענות לי אילו אפשרויות עלי לבחור בכל שלב של ההתקנה ?תודה
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים כל האפשרויות בתהליך התקנה תלויות רק בצרכים שלך שאף אחד לא יודע אותם חוץ ממך.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אני ממש לא מבין בזה, אבל בתור אחד שרק צריכים לרענן לו את הזכרון:http://www.dpro.com/manuals/MSSQLInstallationGuide.pdf
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מה הכוונה ידע? אם אתה מבין מה זה DB בכלל אז הכל מובן שם לגמרי instance/language set/authentication provider וכד'.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים מחבר הנה מה שאני יודע על ההתקנה שלא עולה יפה:עם העלאת תקליטור ההתקנה בחרתי: x64 based osבמסך השני שעלה בחרתי לחצתי על: Server components, tools, books, online and samplesבטופס: Installing rerequisites הופיע הכיתוב:SQL Server component update will install the following:Microsoft SQL Native ClientMicrosoft Server 2005 setup support filesבמסך רשימת הרכיבים שהותקנו מופיעים 2 רכיבי "חסרים":IIS is either not installed or disabledFailed to find ASP.Net with IISבמסך: registration Information בשדה הטקסט: name הותרתי את ברירת המחדל: "home" על כנה.את תיבת הטקסט company הותרתי ריקה (גם כן ברירת מחדל)בטופס: Components to install סימנתי את כל האופציותבטופס: Instance name סימנתי את האפשרות: named Instance ובתיבת שם ה instance רשמתי: homeSQL.בטופס: Service account בחרתי באפשרות: Use the built in system account והותרתי את סימון: SQL ServerAnalysis ServersSQL Browsersעל כנו (לא שיניתי מאום מברירת המחדל).בטופס: Authentication mode סימנתי את האפשרות: Mixed mode (Windows authentication and SQL Server Authenticationב specify the sa logon password below רשמתי פעמיים את הסיסמה המפורסמת: 1234 (אל תגלה !).תוך כדי התקנה הופיעה הודעת שגיאה בזו הלשון:failed to install assemblies: c:\program files\Microsoft SQL Server\90\DTS\tasks\Microsoft.SQLServer.MSMQTask.dllלחצתי על ignore.בכך באה ההתקנה אל קיצה. בתפריט "התחל" הופיע הפריט: sql server management studio אני לוחץ, מקבל את מסך הכניסה ל :SQL Server 2005 . מהרשימה הנגללת Server type המכילה את האפשרויות:Integration Service Analysis seviceReporting servicesSQL Server mobileDatabase Engineאני בוחר: Database Engine. ב: Server Name אני רושם (הוא לא מופיע ב browse for servers, רק שמו של my computer מופיע ברשימת השרתים ) : homeSQLב: Authentication אני בוחר: SQL Server authentication.ב login אני רושם sa וב password: 1234. כל מה שהעליתי בחכתי זו הודעת שגיאה כדלקמן:cannot connect to homeSQLthe server was not found. לא התקנתי ? למה לא מוצא ? אולי פה מישהו ימצא לי את השרת שלי שאבד בין קרביו של wundows7?תודה[br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 19:28:32אני ממש לא מבין בזה, אבל בתור אחד שרק צריכים לרענן לו את הזכרון:http://www.dpro.com/manuals/MSSQLInstallationGuide.pdfתודה שלומפי. לצערי גם זה לא עזר אבל בעתיד כשארצה לרענן את זכרוני יהיה בזה תועלת.
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים אם לא הצלחת להתחבר, בדקת שהסרביס של MSSQL רץ\תקין? אתה לא חושב שזה לא הותקן כראוי? הרי בעצמך אמרת שקיבלת הודעת שגיאה בהתקנה... חוץ מזה, הייתי מברר יותר לגבי הודעת השגיאה...
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים במסך רשימת הרכיבים שהותקנו מופיעים 2 רכיבי "חסרים":IIS is either not installed or disabledFailed to find ASP.Net with IIS1.תסיר את ההתקנה של הSQL.2.תפעילת מחדש את המחשב..3. תתקין IIS בהוספה/הסרה דרך TURN WINDOWS Features ON/OFFזה מופיע שם בשם המלא INTERNET INFORMATION SERVICE ולא כ IIS4. תפעיל מחדש את המחשב5. תריץ התקנה של SQL... עכשיו יופיעו לך עוד 2 אופציות בהתקנה (למיטב זכרוני)6. עכשיו הכל אמור לעבוד סבבה .דבר נוסף שעכשיו נזכרתי... באיזה גרסה של SQL SERVER 2005 אתה משתמש ?רק גרסת DEVELOPER EDITION עובדת כמו שצריך על גרסאות 64 ביט של ויסטה..אני משער שזה נכון גם לWIN7 (במידה ואתה ב64 ביט)שאר הגרסאות express/enterprise וכו' עושות בעיות..כמו כן השם של המחשב..כלומר שרת צריך להיות כל האותיות בCAPS LOCKזה חלק מאיזשהו באג עם גרסאות 64 ביט...
פורסם 2009 בדצמבר 1715 שנים בנוסף למה שנכתב תשים לב שב SQL configuration manager הDB שלך רץ תחת services וכמובן גם כservice במערכת ההפעלה.ולinstance באמת כדאי לתת שם שהוא כולו upper case letters.
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים מחבר 1.תסיר את ההתקנה של הSQL. 2.תפעילת מחדש את המחשב.. 3. תתקין IIS בהוספה/הסרה דרך TURN WINDOWS Features ON/OFF זה מופיע שם בשם המלא INTERNET INFORMATION SERVICE ולא כ IIS 4. תפעיל מחדש את המחשב 5. תריץ התקנה של SQL... עכשיו יופיעו לך עוד 2 אופציות בהתקנה (למיטב זכרוני) 6. עכשיו הכל אמור לעבוד סבבה . דבר נוסף שעכשיו נזכרתי... באיזה גרסה של SQL SERVER 2005 אתה משתמש ? רק גרסת DEVELOPER EDITION עובדת כמו שצריך על גרסאות 64 ביט של ויסטה..אני משער שזה נכון גם לWIN7 (במידה ואתה ב64 ביט) שאר הגרסאות express/enterprise וכו' עושות בעיות.. כמו כן השם של המחשב..כלומר שרת צריך להיות כל האותיות בCAPS LOCK זה חלק מאיזשהו באג עם גרסאות 64 ביט... תודה nafroman. ניסיתי להסיר את ההתקנה ונכשלתי גם בכך קיבלתי 2 הודעות שגיאה ע"פ מסך שלם.. לצטט גם אותן ? נראה לי שהתקנה מחודשת של win7 תיקח פחות זמן מאשר הסרת שרת SQL...
פורסם 2009 בדצמבר 1815 שנים זה תמיד יכול לעזור אם תביא אותם/או תעשה PRINT SCREEN שלהם בכל אופן מציע לך להעיף מבט בדף הבאhttp://support.microsoft.com/kb/909967זה הוראות להסרה ידנית של התקנה של SQLSERVER 2005
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.