עבור לתוכן

מה עלי לעשות כדי לשפר את איכות הסאונד

Featured Replies

פורסם

שלום

הייתה לי מערכת ישנה מאור קניתי אותה בשנת 80 היה לה סאונד מעולה אבל היא הייתה מגושמת

כשעברתי דירה נתתי אותה לאחי ובמקום זה קניתי רמקולים למחשב של אלטק לנסינג

קישור

http://www.alteclansing.com/index.php?file=north_product_detail&iproduct_id=MX5021

אני לא מרוצה כי אני לא יכול להפיק את הצליל שהורגלתי אליו למרות שהרמקולים של אלטק לנסינג נחשבים איכותיים והשאלה שלי היא היכן הבעיה

האם כרטיס הקול הוא צוואר הבקבוק או הרמקלים ,או שאי אפשר להגיע לאיכות ללא מע' סטראו

תודה

פורסם

החלפת דגם של רמקולים, האיכות השתנתה. כנראה שה-AL לא מתאימות לך. בנוגע לכרטיס קול, און-בורד יכול להספיק, אבל כרטיס קול יעודי תמיד משפר את האיכות בכל מקרה.

איזה סוג של איכות אתה מחפש בעצם? ואיזה סגנונות אתה שומע?

פורסם
  • מחבר

בעיקר את הפינק פלויד הגדוולים

דיירסטריט

הנשרים

קווין

בעצם רוק למניו

קצת מיושן אבל איכותי

פורסם

אבל לא ענית לי איזה סוג של איכות אתה מחפש.

פורסם
  • מחבר

קשה לתאר צליל במילים

אני מחפש שמיעה נקיה טרבל ובאס צלולים ונקיים היו לי רמקולים של פיליפס הייתי נכנס לאקסטזה

כשהייתי שומע גיטרות חשמליות

פורסם

מה שאני ממליץ זה שפשוט תלך לחנויות שמשמיעות כל מיני דגמי רמקולים ותבחר את זה שהכי מתאים לאיכות שלך.

המלצה אישית שלי, שאין לי מושג אם תרצה, זה ללכת על אוזניות. איכות כמו זו תוכל לקבל בדגם יחסית זול של אוזניות (אבל טובות).

פורסם
  • מחבר

יש לי אוזניות טובות של סינייזר ושומעים בהם מעולה אבל אני לא יכול להיות צמוד לאוסניות כל הזמן

מה דעתך אולי כדאי שארכוש רסיבר ורמקולים ?

אתה יכול למליץ על רסיבר טוב ולא יקר

פורסם

זה תצטרך לחכות למישהו שמומחה בזה, אין לי ממש מושג בנוגע לזה...

אבל שוב, אני מציע שתלך לחנות שנותנת לשמוע דגמים. מוצרי אודיו זה דבר סובייקטיבי למדי ומה שהאוזן שלך תאהב זה מה שיהיה טוב בשבילך, לא משנה כמה ביקורות והמלצות יהיו מנגד או בעד.

פורסם

אתה יכול למצוא אחלה דברים ביד שניה אפילו בפחות מ 1000 שקלים...

מגבר וינטאג' ישן + רמקולים מדפיים ויש לך אחלה סט.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה

אפשר לחבר מערכת קולוע ביתי למחשב ?

פורסם

אפשר.

פורסם

מה? :s05:

יש כל מיני סוגים של איכות שאנשים מחפשים. יש כאלה שחשוב להם יותר באיכות הפירוט, יש כאלה שחשוב להם יותר הדגשת הבס, יש כאלה שחשוב להם יותר שהצליל יהיה נקי וכך הלאה.

פורסם

שים לב, בידיוק פתחתי על זה אשכול, לך לסניף של ביג בוקס תבקש לשמוע את ה- DAV-F200 SONY

אני מבטיח לך שאתה קונה אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים