עבור לתוכן

זכרון למחשב נייד מדגם EJ1330 HP, רוצה להרחיב - תקציב 400+-.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין להרחיב את הזכרון הנוכחי (2GB) ל4 או 6GB.

לגבי המחיר אין לי מושג כמה הם עולים, מישהו יכול להציע משהו מעניין ונורמלי לפעולה רגילה של המחשב, במחיר סביר?

תקציב עד כ 400 ש"ח +-, יכול להתגמש יותר בנוגע ל 6GB.

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

הקפצה,

עצות מישהו?

פורסם

ל6GB אתה לא תוכל ב100%, כי סטיק של 4GB עולה המון כסף, הרבה מעבר לתקציב שלך.

בנוגע למחירים אתה יכול להסתכל בזאפ ולראות מה המחירים, אין צורך להתאמץ.

מאחר שאין לי כח כרגע להתחיל לבדוק איזה CHIPSET יש למחשב שלך, ואיזה זכרון המחשב תומך, תסתכל בעצמך וזה יעזור לך גם בעתיד.

אם המחשב חדש, הוא תומך ב4GB ומעלה.

כל החברות בערך אותו הדבר למחשבים ניידים, מאחר ואין אפשרות לביצוע OC אז אין הבדל רציני, קנה פשוט חברה מוכרת וזולה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך דנדן

תודה רבה על התשובה.

פשוט ברוב המקומות בזאפ לא רשום אם 4GB זה בסטיק 1 או 2, דיי מבלבל, או שלמחשבים ניידים זה מגיע ב 2 זוגות סטיקים?

המחשב הוא חדש והצ'יפסט שלו תומך עד 8 גיגה הרחבה, עם 2 סלוטים להרחבה בסה"כ (תפוסים ע"י 1GB כל אחד כרגע).

אגב, שכחתי להוסיף מדובר ב DDR3 1066 מגה הרץ, ככה שלא כל זכרון יתאים..

פורסם

באופן עקרוני כל זכרון DDR3 יתאים, מקסימום המהירים יותר יעבדו במהירות המקסימלית של הלוח.

רק בשביל שתבין, סטיקים של 4GB בודדים אמורים לעלות החל מ600 או 800 שקלים, אז תבין לבד אם זה זוג או לא :)

פורסם
  • מחבר

הבנתי :P

עוד שאלה קטנה, אם אני משאיר 1GB על סלוט אחד במחשב ומוסיף עוד סטיק של 2GB כלומר סה"כ 3 GB על הלוח, זה יעבוד בסדר? תצורה של 1GB אל מול 2 GB...לא יגרום לבעיות? אותה המהירות כמובן.

פורסם

באופן עקרוני אין בעיה...

במחשבים ישנים יותר לפעמים זה לא היה עובד, אבל זה היה מוזר. (אותו CHIPSET, במחשב אחד זה היה עובד ובאחר לא).

פורסם
  • מחבר

המחשב מדגם חדש לא חושב שלזה אתה מתכוון.. :P

אני מתלבט אם להזמין ל 3GB או ל 4...אבל את ההחלטה לזה אני כבר יעשה.

תודה דנדן על העזרה..!

פורסם

אני אישית בזמנו, כשעשיתי את הקבוצתית, והסטיקים עלו לנו סך הכל בסביבות 110 שקל ל2GB, לקחתי 2 סטיקים, לשדרוג עתידי :P

במקרה שלך, יש מצב שהמחיר יירד בעתיד, אז קח סטיק אחד של 2, ואולי בעתיד תקח עוד אחד של 4

פורסם
  • מחבר

חבל שלא קניתי את המחשב אז :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים