עבור לתוכן

מה האבדל בין השניים ...

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שני כרטיסי המסך

GF 4 Ti4200 64MB TV,DVI,x8

ל-

Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI OEM

אני יודע ששניהם לא מדהימים, אבל מה עדיף ?

קיבלתי המלצות על שניהם ואשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לביצועים במחשב XP2500 עם 512M RAM

פורסם

לך על הTI .

לי יש את הדגם הזה של 9100 . הוא תותח אבל הTI4200 חזק ממנו .

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל למה ?

מה ההבדל ? איפה אני ארגיש ביצועים טובים יותר ?

פורסם

הTI4200 יותר חזק מה9100. זאת עובדה.

בכל זאת, ATI מתכננת להוציא בקרוב 9100 עם תמיכה בDX9 בשביל תמיכה יותר טובה ליישומים חדשים ועתידיים.

אם אתה רוצה לקנות עכשיו, לך על הTI. אם אתה לא לחוץ אז כדאי שתחכה שATI יוציאו את ה9100 המחודש ואז תיראה אם הוא שווה יותר

פורסם

הTI4200 יותר חזק מה9100. זאת עובדה.

בכל זאת, ATI מתכננת להוציא בקרוב 9100 עם תמיכה בDX9 בשביל תמיכה יותר טובה ליישומים חדשים ועתידיים.

אם אתה רוצה לקנות עכשיו, לך על הTI. אם אתה לא לחוץ אז כדאי שתחכה שATI יוציאו את ה9100 המחודש ואז תיראה אם הוא שווה יותר

דבר ראשון , ה-DX 9 לא יעזור בהרבה אם בכלל יעזור ל-9100 בביצועים ככה שהטי 4200 עדיין יותר חזק .

ודבר שני , חיפוש , חיפוש , חיפוש .

פורסם

דבר ראשון , ה-DX 9 לא יעזור בהרבה אם בכלל יעזור ל-9100 בביצועים ככה שהטי 4200 עדיין יותר חזק .

ודבר שני , חיפוש , חיפוש , חיפוש .

אתה לא יכול להיות בטוח שזה לא יעזור לו

קח לדוגמא את הTI4600 נגד הראדון 9600. ביישומים של DX9 הראדון לוקח אותו כמו גדול, אבל בDX8 ומטה הTI לוקח

חוץ מזה, אמרתי שיחכה ויראה אם כדאי לו לקנות את ה9100 עם הDX9.

בקשר לשאר אתה צודק ("חיפוש , חיפוש , חיפוש .") :)

פורסם

תשמע , הראדון 9600 פרו שיש לו ביצועים טובים והוא כבר שייך לשוק הבינוני גבוה . שתבין . 9100 זה כרטיס ש-DX9 לא יעזור לו מפני שהביצועים שלו יהיו חלשים בשביל משחקי העתיד .

פורסם

גם יש ספק גדול אם הTI4200 יאפשר משחק בצורה נורמלית בעתיד...

פורסם

גם יש ספק גדול אם הTI4200 יאפשר משחק בצורה נורמלית בעתיד...

אתה צודק בזה . אבל עדיין למה לא להוסיף כמה פרוטות ולקבל כרטיס יותר חזק (ויותר משתלם) ? :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים