עבור לתוכן

פעולות מרחוק ללא שליטה מרחוק?

Featured Replies

פורסם

ברשת הביתית שלי אני משתמש בVNC ומחוץ לרשת ב LOGMEIN.

עכשיו, אם אני רוצה להעביר קובץ ממחשב אחר (ממחשב למחשב או בתוך המחשב) או לעשות פעולה מסויימת (לדוגמא להפעיל את ה UTORRENT) בלי להשתלט על המחשב בצורה מורגשת (ככה שאני לא אשפיע על התצוגה במסך שמחובר למחשב) כאשר מישהו משתמש במחשב- איך אפשר לעשות את זה?

פורסם

בLAN עם command prompt מרחוק ובWAN עם SSH.

אפשר להגדיר שרת SSH בחלונות עם copSSH.

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה :xyxthumbs:

ואם אני רוצה לדוגמא להפעיל טורנטים מושהים בתוך UTORRENT, איך אפשר לעשות את זה?

פורסם

ל-uTorrent יש ממשק רשת מעולה המאפשר שליטה על התוכנה דרך הדפדפן ובברירת המחדל הממשק עושה שימוש בפורט שבו התוכנה עובדת שבכל מקרה אמור להיות פתוח בנתב (אם יש נתב) לצורך פעולה תקינה של התוכנה.

בגרסאות האחרונות זה נמצא בתפריט

Options > Preferences > Web UI

בנוסף ניתן ע"י כלים של מיקרוסופט להמיר את התוכנה ל-Service שירוץ בעת עליית המחשב ללא קשר למשתמש (או ביצוע Login) ובכך לוודא שתמיד תהיה גישה לתוכנה ממחשב מרוחק.

פורסם
  • מחבר

ובתוכנות אחרות? אני משתמש בUTORRENT בתור דוגמא כי אלו הצרכים הנפוצים שלי, אבל אני צריך לפעול בעוד תחומים.

ואני לא חושב שאני מבין איך זה שהתוכנה תרוץ כservice עוזר לי.

פורסם

להריץ תוכנה כלשהי בתור Service שמתחיל באופן אוטומטי מעלה את זמינות התוכנה בניגוד לתוכנה רגילה שתעלה רק לאחר ביצוע כניסה למחשב.

לא ממש קריטי במקרה שלך אני מניח.

בכל מקרה במערכות הפעלה לשרתים מספר משתמשים יכולים להתחבר (לבצע Login) בו זמנית בניגוד ל-Windows XP התומכת במשתמש אחד בלבד.

אם תרצה להימנע מ"לקחת שליטה" על המסך אתה צריך להתקין תוכנת טרמינל כלשהי או "להשתמש בפקודות" (CMD, Power Shell, SSH).

אני לא בקיא בתוכנות טרמינל אבל לדוגמא תוכל להתקין משהו בסגנון של Thinstuff´s XP/VS Terminal Server.

פורסם
  • מחבר

ותוכנות טרמינל יאפשרו לי לעשות פעולה בתוך תוכנה?

פורסם

תוכנת טרמינל תאפשר לך להתחבר ב-Remote Desktop למחשב מבלי להפריע למשתמש אחר הנמצא מול המסך ואז אין לך כמעט מגבלות בתפעול של תוכנות מלבד משאבי המחשב ומהירות הרשת.

פורסם
  • מחבר

תודה :yelclap:

עכשיו, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת טרמינל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים