פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אתה יכול להיות בטוח כשתראה שהמחשב עולה איפושהו כתוב "Memory Runs in Dual Channel Mode" או משהו כזה
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר לא רשום לי שום דבר בביוס, ושמתי זיכרון אחד על הסלוט השני וזיכרון אחד על הסלוט השלישי ככה הבנתי שזה מפעיל את הdual אבל אני לא רואה שום דבר.למי ששואל איזה לוח יש לי יש אותו במפרט...עריכה: פה יש תמונה של הלוח http://www.gamefaction.com/hardware/previews/leadteknforce2/
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אתה חייב להכניס מודול אחד לסלוט 3 כדי שהדואלי יפעלאם אין לך דרך אחרת לבדוק אז תכניס את הזיכרון מסלוט 3 לסלוט 1 ותראה אם משהו קורה
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מה התוכנהCPU-Z רושמת לך בMEMORY?אצלי יש גם לוח מבוסס NFORCE2 והתוכנה הזאת היא בין הבודדות שמצליחה לזהות את הדואל :-\
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר תודה רבה אחי לפי התוכנה זה עובד אצלי אבל במסך boot השחור לא רשום כלום...וגם עוד משהו מוזר שמתי לב שאחרי שוהרדתי את ה- cycle time מ-6 ל-5 אז הפיתחת חלונות ודברים דומים קורים יותר לאט מאשר שזה על 6...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.