עבור לתוכן

מסך כחול ב-7 - עזרה בבקשה?

Featured Replies

פורסם

התקנתי את הוידוס 7 על המדיה סנטר שלי. התחלתי להעתיק מדיסק הגיבוי את קבצי המדיה לאחר כמה דקות קיבלתי מסך כחול, לאחר שעלתה המערכת ניסיתי שוב להעתיק את ספריית המוסיקה למחיצה C ושוב מסך כחול, לאחר מכן ניסיתי שוב - ושוב מסך כחול. הבנתי שיש בעיה. הוצאתי את כל ההתקנים הניידים המחוברים למחשב וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי מחדש וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי שוב עם דיסק אחר של וינדוס - ושוב מסך כחול, פתחתי את המחשב והחלפתי בין הסלוטים של ה-SATA ובכל נסיון היה מסך כחול. אני חייב לציין ששידרגתי את המחשב מהויסטה שעבד מצויין ללא מסכים כחולים כלל.

מה עושים?

המחשב שלי עם 4 יח' של 1GB DDR2 כך שאין לו בעיית זכרון, מה יכולה להיות התקלה?

האם התקנה מחודשת של ויסטה ובדיקת ההליך שמפיל את ה-7 נחוץ? אם זה נופל גם בויסטה אז כנראה שיש בעיית חומרה, אם לא - אז מה? ה-7 לא מתאים למחשב? יכול להיות?

תעזרו לי בבקשה......

אלדד

פורסם

יש מסך כחול? תבדוק מה ה stop code ועל איזה מודול ה exception.

לנחש אתה יכול עד שנה הבאה.

מעבר לזה זה שיש לך 4 DIMMים של RAM זה לא קשור לזה שלא יהיו לך בעיות עם RAM.

פורסם

מסך כחול המערכת הפעלה חלונות מופיע כאשר מערכת ההפעלה מגיעה למצב בו היא לא יכולה להבטיח פעולה יציבה ויש חשש כי ההתקנה תהרס לגמרי ולא תוכל להפעיל את המחשב שוב ללא פרמוט והתקנה מחדש. כאשר מערכת ההפעלה מגיע למצב כזה , היא עוצרת ומראה את המסך הכחול במטרה להגן על עצמה.

מסך כחול מופיע כאשר יש בעייה ברכיב חומרה או בעייה בדרייבר (ובמקרים אלו בלבד!) , מכיוון שעברת ל-7 , אני מניח שהבעייה היא בדרייברים.

כמו שציינתי , הבעייה יכולה להיות באחד משני הדברים הבאים בלבד:

1. יש לך בעייה עם החומרה.

2. אחד מהדרייברים בהם אתה משתמש אינו תקין.(האופצייה הסבירה) או אינו מתאים לחלונות 7 (נכון שזה עבד לך ב-VISTA אבל בכל זאת יש הבדלים קטנים בין ה-KERNEL של VISTA ל-KERNEL של 7)

פתרונות.

בשביל הבעייה הראשונה , אתה יכול לנסות את הדברים הבאים (לא בהכרח פתרונות פרקטיים עבורך אך אני רק מציג אותם בכל זאת):

1. לנקות אבק בתוך המחשב, אבק יכול לגרום לקצרים חשמליים מה שגורם לחומרה לא להתנהג כמו שצריך.

2. לבדוק שכל הרכיבים הפנימיים במחשב מחוברים כמו שצריך.

3. (פעולה מייגעת ולא ממש פרקטית) אם 1 ו-2 לא עזרו , יש לקחת כל רכיב חומרה ולהשתמש בו במחשב אחר עם מפרט זהה תקין , לקחת רכיב רכיב מהמחשב שלך ולהחליף במחשב התקין. ברגע שהמחשב התקין מציג את הבעייה הזו , מצאת את רכיב החומרה הבעייתי.

אם מדובר בבעייה השניה , מה שעושים זה מפעילים את המחשב ב-SAFE MODE , מבטלים את כל הדרייברים ומפעילים מחדש את המחשב , כעת עוברים רכיב רכיב ועבור כל אחד מפעילים את הדריבר ומנסים לשחזר את הבעייה , ברגע שהבעייה משתחזרת , מצאת את הדרייבר הבעייתי. על מנת לפתור את הבעייה כעת , מנסים לשדרג את הדרייבר , אם אין דרייבר עדכני יותר , אז אכלת אותה , תחזור ל-VISTA....

אני הייתי מתחיל בהנחה שהבעייה היא הבעייה השניה (דרייברים) , שכן אמרת שהכל עבד לך עם VISTA....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים