פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים http://www.engadget.com/2009/12/14/university-of-antwerp-stuffs-13-gpus-into-fastra-ii-supercompute/WTF
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים אני חושב שהתגובה הנכונה היא holy s**t (עם כי זה overkill ,לגיימר הממוצע) אגב מעניין אותי איפה אפשר להשיג את המעריכי pcie האלו שלהם .
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים זה רעיון שיחסוך לצבא, רפואה , ממשלה וסתם אנשים אם יותר מידי כסף מיליונים+ בעתיד ינצלו מערכות דומות וטובות יותר ליצירת מחשבי על יותר יעילים מבחינת חשמל עלות ותועלת פשוט רעיון גאוני!
פורסם 2009 בדצמבר 1616 שנים סוף סוף מערכת אשר מסוגלת להתמודד עם crysis ;Dבפועל זה מעוד מעניין שניתן לחבר כל כך הרבה כרטיסי מסך ללוח אם, אבל נופלים בגלל בעיות bios.מעניין כמה הם היו צריכים לעבוד על הדרייברים של nvidia בשביל לאפשר לעבוד על כל הליבות במקביל.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים באיזה לוח אם מדובר? אני רואה 6 כרטיסים כפולי ליבה ועוד כרטיס חד-ליבה נוסף - לאן דחפו את כל זה?
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים באיזה לוח אם מדובר? אני רואה 6 כרטיסים כפולי ליבה ועוד כרטיס חד-ליבה נוסף - לאן דחפו את כל זה? ASUS P6T7 העלות הכוללת של כל המערכת היא פחות מ6000 יורו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.