פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב מRSM עם הכרטיס מסך HD5850, עד עכשיו הייתי סגור על XFX בגלל שהוא הכי זולאבל היום אני נכנס לאתר ואני רואה את ה5850 של חברת Manli במחיר יותר זול מהXFX. פעם ראשונה שאני רואה את החברההזאת, מישהו יודע קצת על החברה הזאת?, אם אני יקנה כרטיס שלהם אז יהיו לי כל מיני בעיות כמו התחממות יתר?. אשמח מאודשתענו לי על השאלות ששאלתי. והנה לינק לכרטיס:http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1416
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר אוקי אז אין שום בעיה עם הכרטיסים שלה? פשוט אף פעם לא ראיתי מוצרים שלה בחנויות המחשבים בארץ.
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים בעיקרון לא, אבל ם ההפרש בין המחירים הוא עד 50 ש"ח מ-XFX הייתי הולך על XFX שידועה כיקרה בד"כ. אלא אם כן ה-MANLI בא עם באנדל משתלם.
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר אני יודע שאין הבדל בביצועים אבל השאלה היא האם הכרטיסים של Manli מתחממים מעל המותר?ואיך זה יכול להיות שאני לא מוצא תמונה של הכרטיס בגדול?
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים קבל תיקון, זה כרטיס של HIS, חברה ותיקה ומצויינת. כרטיס שקט וטוב.עריכה: אם זה באמת כרטיס של HIS אז בבאנדל אמור להיות קופון של dirt 2 דרך הסטים.
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר למה אתה חושב ככה? בגלל התמונה? נראה לי שהם טעו שהם שמו את התמונה הזאת כי יש להם את הכרטיס של HIS רק שהוא עולה הרבה יותר.עריכה: עכשיו אני שם לב שזה לא רק בתמונה אלא גם במידע כללי ובמידע טכני, איך אני אמור לדעת איזה חברה הכרטיס?
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים לגבי בקופון זה לא בדיוק נכון כי יש שני גרסאות של כרטיסי מסך: אחד עם קופון והשני בלי קופון
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים לא ניראה לי שזה כרטיס של HIS, הם לא מצאו תמונה של הכרטיס של MANLI הינה הכרטיס: http://www.overclockzone.com/tor_za/year_2009/11/manli_5850/index.htm לא ניראה לי שהוא מגיע עם DIRT2.
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים מחבר תודה על הקישור. אפשר להגיד שעיצבו אותו בסדר אבל יש יותר יפים.יכול להיות שהכרטיס של HIS כי במידע כללי הם רשמו "כרטיס מסך חברת HIS".שאלתי אותם באימייל איזה חברה הכרטיס ואני מחכה לתשובה.עריכה: RSM חזרו אלי ואמרו לי שהכרטיס הוא של MANLI ותקנו את הטעויות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.