עבור לתוכן

בקשה: המלצה להגה 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מחפש המלצה להגה (קונה ביחד עם חבר).

מחפש משהו מומלץ עם ביקורות טובות! יש מצב גם לחריגה של 100 ש"ח (600) אם זה דגם ממש טוב.

שיעבוד טוב עם NFS DIRT 2 ועוד.

תודה,

מוטי

פורסם

קודם כל, בתקציב הזה פשוט אין מתחרים ל Logitech Momo אין.

אם יש לך אפשרות לקנות MOMO חדש באיזור ה 600-700 ש"ח אז הרווחת..

אבל יש לי MOMO במצב מעולה אני אמכור לך ב 500 גמיש.

אין לי אינטרנס לדחוף לך אותו, לא לחוץ לי למכור, אבל באמת, אל תקנה הגה אחר, רק את ה MOMO,

ואם יש לך אפשרות לחרוג ל 850-900 תביא G25 יד שניה כמו שאני עשיתי, אתה לא תתחרט!

+ תיהיה מוכן להיות מחובר לכיסא של המחשב במשך ימים שלמים, כי אי אפשר להפסיק לשחק ב DiRT החדש חחח

פורסם

אם כבר אז כבר

אתה יכול לעמוד על הבדלים בין ה MOMO ל G25

פורסם

אם כבר אז כבר

אתה יכול לעמוד על הבדלים בין ה MOMO ל G25

קודם כל תחושת הריאלסטיות.. הייתה ה MOMO אבל ממש לא מתקרבת ל G25,

אומנם הדוושות ב G25 לא הכי ריאלסטיות שבעולם, אבל נותנות את תחושת ה "FUN" בוא נקרא לזה ככה, בצורה מלאה..

כמובן שב G25 יש את התיבת הילוכים ידנית + קלאצ', אז את התיבה ממש אהבתי, אני חולה על זה שזה מוט קצר גם במציאות זה הרבה יותר כיף..

ל MOMO יש 270 מעלות, ול G25 יש 900, ב DIRT אני משחק על 270 עם ה G25, זה הרבה יותר רגיש ומתאים למשחק, במשחקים אחרים אני על 720/900 ותאמת שפיתחתי זריזות כזו בידיים שהרבה פעמים אני מרגיש אותה גם כשאני נוסע במציאות..

קשה להגיד שה G25 הרבה יותר טוב מה MOMO מבחינת ההיגוי, ז"א ה FORCE ב G25 חזק ברמות, אבל ה MOMO יותר חלק כזה שמסובבים אותו.

החיפוי של ההגה - מאד חשוב, לא סובל את הגומי של ה MOMO היה דביק כזה, ב G25 יש עור אמיתי וזה הרבה יותר נוח לאורך זמן או לכל זמן בעצם.

משהו חשוב - ב G25 + DIRT הרגשתי ממש מחובר להגה ממש הרגשתי ריאלסטיות בידיים שלי, מה שלא היה לי אף פעם עם ה MOMO..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים