עבור לתוכן

איזה עכבר יותר טוב - CoolerMaster Sentinel Advance או Logitech G500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני יקנה אותו ואם אני יתאכזב אני ימכור אותו.

• תגובות 41
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תתאכזב במהרה , יכול להיות שאני אעזור לך "להיפטר" ממנו... :lol::lol:

אני חם על העכבר הזה מהביקורת הראשונה שלו בGURU3D לפני כמה חודשים...

פורסם
  • מחבר

חחח אין שום בעיה, אני יקנה את העכבר הזה ואם אני לא יהיה מרוצה ממנו אני ימכור לך אותו.

פורסם

שלח תמונות והתרשמות :)

פורסם

חחח אין שום בעיה, אני יקנה את העכבר הזה ואם אני לא יהיה מרוצה ממנו אני ימכור לך אותו.

תזכור , אני הראשון בתור.... :lol:

פורסם
  • מחבר

חחח... אין שום בעיה, אתה הראשון.

תודה לכולכם על העזרה, בינתיים אני קונה את העכבר של CM ושאני יקבל אותו אני יעשה עליו סיקור מקיף.

לעוד מישהו יש עוד משהו להגיד? האם אני עושה את הבחירה הנכונה?

פורסם

יא באבא , תפסיק להתלבט , מקסימום תמכור ...

גם אני בזמנו קניתי עכבר של RAZER , פשוט לא התאים לי ליד , מכרתי וקניתי את ה G5 , אחרי זה הכל היסטוריה ;D

סה"כ המוצרים של CM איכותיים ...

הנה עוד קצת התרשמויות של לקוחות ...

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826570005

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104318

פורסם
  • מחבר

:lol: אני סיימתי להתלבט, כולכם אומרים שהCM יותר טוב מהG500 אז אני סומך על המילה שלכם.

אני מקווה מאוד שהעכבר יהיה מתאים לי ליד, כיום כל עכבר שעבר אצלי התרגלתי אליו במהרה, מקסימום לא יהיה נוח נמקור ונקנה עכבר אחר.

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין לקנות את העכבר מחו"ל מכיוון שהמחיר בארץ של העכבר יקר מאוד ובחו"ל זה די זול.

מצאתי כמו חנויות שמוכרות אותו ב45-50$ אבל הם לא שולחות לישראל :(, אשמח מאוד שתמליצו לי על חנות

טובה בחו"ל שעושה משלוחים לישראל ושהסכום לא יעבור את ה250 ש"ח, במידה וצריך קצת יותר אין לי בעיה להוסיף.

תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 25.12.2009 בשעה 14:48:06

מישהו?
פורסם

הכי זול שאני ראיתי (ושזה לא באיביי) היה ב70 דולר , במחיר הזה , עדיף לקנות בארץ...

פורסם
  • מחבר

70 דולר זה גם טוב, איפה ראית?

גם לא אכפת לי לקנות מEBAY, חיפשתי שם אבל לא מצאתי, אשמח שתגיד לי אם אתה מוצא משהו.

פורסם

זה בלי משלוח , תוסיף עוד 15-20 דולר למשלוח וקיבלת את המחיר שלו פה בארץ , תעשה חיפוש בFroogle , ושם תמיין לפי מחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים