פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים לפני בערך חודש הפעלתי את המערכת הישנה שלי ופתאום להפתעתי לקח למערכת בערך 60-75 שניות לעלות (לפני זה בערך 15-20 שניות) אחרי הBOOT כשהמערכת עלתה פתחתי את מנהל המשימות וגיליתי שהקובץ SYSTEM לוקח בערך 80 מגה (כל השאר בסטנדרט)המערכת הישנה שלי היא המעבד Pentium 4 2.4Ghz presscot @ 3.4Ghz זיכרון 2GB 333mhz cl3 @ 415mhz cl2כונן 120 שעליו המערכתמהן אפשרויותיימה אני יכול לעשות מלבד פרמוט שאני רוצה להמנע ממנו[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים זה שהתהליך של system תופס נפח X זה לא אומר שהוא מקור הבעיה או שיש בעייה בכלל ומי אמר שרק התקנה של מערכת הפעלה חדשה היא הפתרון היחיד פה?תבדוק מה רץ לך ב msconfig ואיזה התקנות בוצעו לאחרונה.ניתן גם לראות הרבה דברים ב event viewer.
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובה יכול ליהיות שאתה צודק אני רק אומר שזה בא במקביל לאיטיות (עניין הנפח של הקובץ SYSTEM)בMSCONFIG אני יודע להתעסק ולא פועל שום דבר מיותרומעבר לזה כשני מכבה הכל כולל הכל בטאבי ההפעלות הוא עובד יותר מהר באולי 10 שניותאת האבנט וויואר אני לא מכיר, איך אני נכנס אליו? ומה אני אמור לבדוק בו? שמתי לב למשהו מוזר כשהמערכת עולה ואני נכנס למנהל משימות האנטי וירוס (AVG) שואב, טורף, זולל את המעבד עד לבערך 12-15 שניות שאלה נוספת (כמובן רק אם אתה יכול לענות לי)האם אחד העדכונים אולי עושה את זה?(כיוון שמההתקנה עד לזמן הזה הוא לא עשה לי מעולם בעיות בהקשר של זמן)
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים winkey+reventvwr.mscלגבי AVG הייתי מנסה להוריד את התהליך מהפעלה של המערכת ולבדוק שוב.
פורסם 2009 בדצמבר 1515 שנים מחבר ניסיתי וזה מוריד שניות בודדות בלבדאני רוצה לחזור לנקודה של הקובץ סיסטם כיוון שברגע שהמערכת עולה היא מתעכבת הרבה עד שהיא טוענת את כל ה80 מגה של הקובץ הנ"לאיך אני גורם לו לפעול על פחות זיכרון (איך לגשת אליו)
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אתה לא אמור לדעת בו וזה לא אמור להדאיג אותך.אם יש משהו שמעכב את השלב בין תחילת העלת שלוחחן העבודה ולרגע שהוא שמיש זה כל התוכנות שעולות ב start up בלבד.
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים מחבר הבנתי את טיעונך לגבי טעינת התוכנות אחרי שהWIN עלה אבל מה לגבי השלב של טבעינת המערכת שלקח לה המון המון זמןלדוגמה: בבוקר אחרי צחצוח שיניים אני מפעיל את המחשב, הולך להכין לי נס קפה, חוזר וזה עדיין לא מוכן לשימוש וזה מבין לי את העצבים
פורסם 2009 בדצמבר 1615 שנים אני חושב שסתם נתפסת על הקובץ הזה.חשבת אולי שיש לך איזשהו וירוס במחשב? נסה להריץ כמה תוכנות נגד זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.