פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מישהו יודע איך לעזאזל מעיפים את החלון של ה-WELCOME בכל פעם שמדליקים את המחשב בווינדוס XP?תודה!
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אם יש לך יותר ממשתמש אחד אני לא חושב שאפשר לבטל כי אתה הרי חייב לבחור משתמש מתוך כמה. אבל אם רק משתמש אחד אז אתה פשוט מבטל את הסיסמא וזה ייכנס לך ישר לחשבון שיש לך.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אם אתה רוצה שפשוט לא יופיע החלון התכלת של ה-Welcome, ובמקומו יופיע חלון בחירת יוזר כמו בווינדוס 2000 למשל, לך לStart >> Control Panel >> User AccountsChange the way users log on or offותוריד V מUse the Welcome screenאם אתה רוצה שהמחשב ייכנס אוטומטית לאחד היוזריםStart >> Run >> control userpasswords2ותוריד את ה-V מUsers must enter username and password......כשאתה לוחץ OK, תכניס את היוזר שאתה רוצה שהווינדוס ייכנס אליו אוטומטית, ואת הסיסמא של היוזר. וכך הווינדוס ייכנס אליו באופן אוטומטי כשהוא עולה.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר אז זהו שלא..יש לי רק משתמש אחד, ואין לי סיסמא (הWELCOME עולה וצריכים ללחוץ על ה-USER שלי, בלי סיסמא, וזה נכנס לווינדוס...), מישה ויודע איך לבטל את המסך הזה?
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אני בלתי נראה? : בכל מקרה, אם יש לך רק משתמש אחד ואתה צריך ללחוץ על היוזר בשביל להיכנס, לך ל Start >> Control Panel >> User Accounts ותמחק משם את היוזר ASP.NET שמופיע לך שם. אז הכל יחזור לקדמותו.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר אני בלתי נראה? : בכל מקרה, אם יש לך רק משתמש אחד ואתה צריך ללחוץ על היוזר בשביל להיכנס, לך ל Start >> Control Panel >> User Accounts ותמחק משם את היוזר ASP.NET שמופיע לך שם. אז הכל יחזור לקדמותו. סליחה... פשוט כשהתחלתי לכתוב לא כתבת את ההודעה שלך, וכששלחתי את ההודעה שלך הייתה קודם, סליחה . תודה בכל מקרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.