פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים http://www.jab-tech.com/catalog/product_1915_Sunbeam_overclockers_cooler_kit__Blue.htmlהאם המוצר הזה יעשה בצורה אפקטיבית את מה שהוא אמור לעשות?
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים הרעיון של המוצר הזה הוא להכניס אויר קר מחוץ למארז (כמו שהיה אמור להיות בFX5800, השואב אבק)זה יהיה אפקטיבי אם המארז שלך מאוורר בצורה נוראית והוא מתחמם מאוד אבל אם יש לך מארז מאוורר אז אין סיבה לקנות את זה
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר לא נכון, זה גם מבטל את השטח המת שיוצר מאוורר רגיל, חוץ מזה אפילו אם המארז מאוורר היטב, עדיין האוויר בחוץ קר יותר, לפחות במעלה או שתיים. לפעמים גם זה עוזר.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים זה סתם עוד גימיק, בזבוז כסף לדעתי. חוץ מזה שזה מפריע ךזרימת האוויר במארז o_O
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר זה לא המצאה שלהם, אנשים פרטיים עשו מערכות קירור כאלה כבר לפני הרבה זמן, ודיווחו על תוצאות לא רעות.מה שהאנשים עשו, הם השתמשו בדיוק ב"צינור" כזה, אך חיברו אותו לפתח בצד המארז ולא מאחורה כפי שמצוייר באתר של מוצר זה.כמובן אין לצפות להבדל של 15 מעלות כפי שהגרף מראה (כי הבדל כזה רואים רק במעבר לקירור מים) אבל הבדל של 3-5 מעלות אפשרי בהחלט.הדרך היחידה לגלות היא כמובן לנסות מוצר זה, מה שאני חושב שאני אעשה בכעוד חודש.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים למה אתה שואל אם אתה גם ככה לא מתייחס לתשובות? אם אתה רוצה לבזבז כסף זה החלטה שלך, אבל למה אתה שואל שאלות סתם?
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים זה הדבר הכי טוב שיכול היה לצאת. היה לי פעם ניסיון כושל להכין אחד כזה בעצמי. ברגע שזיגזג יביאו את זה לארץ אני אהיה בין הראושינם שיקנו את זה.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים its efficiency depends on how bad you're case cooling but even with the best cooling I believe it will still be able to shave off 3-5 degrees, with bad case cooling a 15-20 degrees improvment is not impossible.
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים הוא נראה טוב!!ואני כמעט בטוח שהוא עוזר..אבל הוא סותם את כל המארז.אם לא משנה לך איך נראה המארז מבפנים תקנההוא גם זול.אבל אתה יכול להכין כזה לבד
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים בגלריה יש משהו דומה שאני וחבר עשינו מזמן:http://www.hwzone.co.il/gallery/search.php?searchstring=mayhemזה לא שווה את הטרחה, את הסרבול ואת הכסף
פורסם 2003 בספטמבר 2622 שנים מחבר תודה על התגובות, ואני כן מקשיב לתגובות (לזה שאמר שאני שואל סתם). פשוט הייתי זקוק לדעה של עוד אנשים.אם יש עוד משהו לגבי המוצר, או ביקורת עליו, נא לידע אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.