עבור לתוכן

האם המוצר הבא שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

נראה נחמד ... בא לי !!

מישהו מזמין ?

פורסם

הרעיון של המוצר הזה הוא להכניס אויר קר מחוץ למארז (כמו שהיה אמור להיות בFX5800, השואב אבק)

זה יהיה אפקטיבי אם המארז שלך מאוורר בצורה נוראית והוא מתחמם מאוד אבל אם יש לך מארז מאוורר אז אין סיבה לקנות את זה

פורסם
  • מחבר

לא נכון, זה גם מבטל את השטח המת שיוצר מאוורר רגיל, חוץ מזה אפילו אם המארז מאוורר היטב, עדיין האוויר בחוץ קר יותר, לפחות במעלה או שתיים. לפעמים גם זה עוזר.

פורסם

זה סתם עוד גימיק, בזבוז כסף לדעתי. חוץ מזה שזה מפריע ךזרימת האוויר במארז o_O

פורסם
  • מחבר

זה לא המצאה שלהם, אנשים פרטיים עשו מערכות קירור כאלה כבר לפני הרבה זמן, ודיווחו על תוצאות לא רעות.

מה שהאנשים עשו, הם השתמשו בדיוק ב"צינור" כזה, אך חיברו אותו לפתח בצד המארז ולא מאחורה כפי שמצוייר באתר של מוצר זה.

כמובן אין לצפות להבדל של 15 מעלות כפי שהגרף מראה (כי הבדל כזה רואים רק במעבר לקירור מים) אבל הבדל של 3-5 מעלות אפשרי בהחלט.

הדרך היחידה לגלות היא כמובן לנסות מוצר זה, מה שאני חושב שאני אעשה בכעוד חודש.

פורסם

למה אתה שואל אם אתה גם ככה לא מתייחס לתשובות? אם אתה רוצה לבזבז כסף זה החלטה שלך, אבל למה אתה שואל שאלות סתם?

פורסם

זה הדבר הכי טוב שיכול היה לצאת. היה לי פעם ניסיון כושל להכין אחד כזה בעצמי. ברגע שזיגזג יביאו את זה לארץ אני אהיה בין הראושינם שיקנו את זה.

פורסם

אל תבנה על זה שזה יגיע לארץ

פורסם

its efficiency depends on how bad you're case cooling but even with the best cooling I believe it will still be able to shave off 3-5 degrees, with bad case cooling a 15-20 degrees improvment is not impossible.

פורסם

הוא נראה טוב!!

ואני כמעט בטוח שהוא עוזר..

אבל הוא סותם את כל המארז.

אם לא משנה לך איך נראה המארז מבפנים תקנה

הוא גם זול.

אבל אתה יכול להכין כזה לבד

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, ואני כן מקשיב לתגובות (לזה שאמר שאני שואל סתם). פשוט הייתי זקוק לדעה של עוד אנשים.

אם יש עוד משהו לגבי המוצר, או ביקורת עליו, נא לידע אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים