עבור לתוכן

רואה לא טוב בווינדאוס 7

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדאוס 7 ואני כמעט בטוח שרואים פחות טוב (לדוגמא סרטים וסדרות, בשלושה נגנים שונים) מאשר איך שראיתי עם אותו המחשב בXP (החליפו לי hard disc, לא פירמטתי).

נכנסתי לdevice manger ועשיתי scan for hardware changes, וזה מה שרשום לי:

Upgrade your display adapter

This problem occurred because your video card doesn't support the required version of DirectX. This version of Windows requires a video card that supports DirectX 9.0 or newer.

ושאני לוחץ כפתור ימני בעכבר על video controller ואז על update driver software, מופיעה לי ההודעה הבאה:

http://img294.imageshack.us/i/97445859.jpg/

אז מה משתי הבעיות האלה הוא הגורם לזה ואיך אני יכול לפתור אותם?

אם אני צריך/מחליט לפרמט ולהתקין מחדש XP, האם הקבצים שנמצאים לי על המחשב ישמרו? או שאני אצטרך לעשות גיבוי כלשהו?

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה,

תודה...

פורסם

הכרטיס הוא הבעיה איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

GIGABYTE ATI RADEOM 9200 128m

פורסם

נראה די ברור על פניו.

כרטיס המסך שלך תומך לכל היותר בDX8.1. מערכת ההפעלה שלך תומכת לכל הפחות בDX9. לפיכך, המחשב אינו מסוגל להשתמש בהאצת החומרה שהכרטיס מציע.

בקיצור, או שתחזור לXP או שתחליף כרטיס...

נ.ב. צחי, זה לא חוכמה לתת קישורים לעמודים שנכתבו לפני שמערכת ההפעלה הזו היתה קיימת בכלל (או אפילו ויסטה לצורך העניין). זה לא שהם טורחים לעדכן אותם כשיוצאת מערכת הפעלה חדשה, ובהחלט יש מקרים שבהם מערכת הפעלה חדשה יכולה לתמוך ביישומים או חומרה שיצאו לפני שהמערכת היתה קיימת בכלל - ועדיין, זה לא המקרה כאמור.

פורסם

איך אתה יכול לדעת מתי היה העדכון האחרון של הדף הזה?

פורסם

תנסה את GOOGLE:

חפש:

radeon 9200 windows 7

אולי אחד מהפתרונות שיש יעזור, כי באופן רשמי אין תמיכה

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה.

אני אחפש פתרון, במקרה שאני לא אמצא אם אני אפרמט ואתקין XP, הקבצים שעל המחשב שלי ישמרו?

פורסם

צחי - זהו בדיוק שאתה לא. אין כל דרך לדעת האם הכרטיס נבדק ונמצא לא מתאים לWIN7 או לכל מערכת הפעלה אחרת שלא היתה קיימת בזמנו, או שהוא לא נבדק בכלל.

רק אם יש רשימה של NOT SUPPORTED אפשר לדעת בוודאות.

במבה - כשמפרמטים כונן כלום לא נשמר עליו. אם מערכת ההפעלה מותקנת על מחיצה או כונן נפרדים, אפשר כמובן לפרמט רק אותם ואז מה שבשאר הכוננים \ מחיצות יישמר.

פורסם
  • מחבר

החלטתי להתקין מחדש את הXP, אבל שאני לוחץ על להתקין קופצת לי הודעה שאומרת שאני לא יכול להתקין את הXP בגלל שהווינדוס שיש לי עכשיו יותר חדש :-\

איך אני מוחק את הווינדוס 7, בלי להתקין ווינדוס חדש?

פורסם

מעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של XP ומפרמט את הכונן עליו WIN7 יושב? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים