עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג עד 7K ללא ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

כשאני אומר "שחיק" אני מתכוון לאופן "חלק" איך שאתה מגדיר את זה.

הוא יכול בעתיד לשדרג את המסך או להתחבר למסך טלויזיה שהיא FHD

איזו מן מחשבה עקומה זאת? במקום זה, הוא יוכל לשדרג בעתיד את כרטיס המסך, וסביר מאוד להניח שבעתיד, לכשירצה, יהיו הצעות טובות ומשתלמות יותר.

זה מגיע ל 3.2 (שזה לא רע ) אבל זה לא מצויין.

אני לא יודע מה זה מצויין בשבילך, אבל כנראה לא קראת את מה שאמרתי בפסקה הזו, אתה מוזמן לקרוא שוב.

דווקא יש אם הם מוכיחות את עצמם אז בוודאי שיש.

"מוכיחות"? מה יש להוכיח? אמינות? זה עניין שניתן לויכוח מפה ועד הודעה חדשה -- ככלל, כולן אמינות.

בכל אופן אם זה לא מוביל לשום מקום, אני מבקש ממך להפסיק את הויכוח הטיפשי הזה כי זה סתם מבלבל את פותח הדיון, תודה.

פורסם

כשאני אומר "שחיק" אני מתכוון לאופן "חלק" איך שאתה מגדיר את זה.

איזו מן מחשבה עקומה זאת? במקום זה, הוא יוכל לשדרג בעתיד את כרטיס המסך, וסביר מאוד להניח שבעתיד, לכשירצה, יהיו הצעות טובות ומשתלמות יותר.

אנשים קונים LCD בשביל לראות טלויזיה ללא קשר למחשב לכן קיים סיכוי שעל הדרך הוא כבר יחבר אותו למחשב.אני לא יודע מה זה מצויין בשבילך, אבל כנראה לא קראת את מה שאמרתי בפסקה הזו, אתה מוזמן לקרוא שוב.

"מוכיחות"? מה יש להוכיח? אמינות? זה עניין שניתן לויכוח מפה ועד הודעה חדשה -- ככלל, כולן אמינות.

בכל אופן אם זה לא מוביל לשום מקום, אני מבקש ממך להפסיק את הויכוח הטיפשי הזה כי זה סתם מבלבל את פותח הדיון, תודה.

לפני שנה שקניתי את ה 4870X2 כולם אמרו זה אוברקיל זה מיותר קח 4850

היום אני ממש שמח שלא הקשבתי להם 4850 גם אז ובטח היום לא מסוגל לספק את התוצאות שאני רוצה

ההפרש בין המחירים שלהם לא היה מאפשר לי לקנות כיום כרטיס מסך יותר טוב מה 4870X2

אם פותח הדיון לא היה מבקש באופן מיוחד מפרט לגיימינג לא היה בינינו ויכוח

פורסם
  • מחבר

עכשיו עשיתם לי בלאגן

אני בטח ובטח לא צריך שני מסכים

והכסף הוא לא שאלה כי כל המיפרטים שהוצגו לעיל עודמים בתקציב

לא מה אני יעשה עם המסך שלי

פורסם

עכשיו עשיתם לי בלאגן

אני בטח ובטח לא צריך שני מסכים

והכסף הוא לא שאלה כי כל המיפרטים שהוצגו לעיל עודמים בתקציב

לא מה אני יעשה עם המסך שלי

אין שום בעיה עם המסך שלך

יש פשוט ויכוח קטן לגבי איזה כרטיס מסך יתאים לך

אני טוען שלמרות שאזה לא על FHD אתה עדיין צריך כרטיס מסך די חזק במיוחד שזה עדיין בתקציב שלך

הכי טוב זה לראות BENCHים על משחקים + לחשוב קצת קדימה ולראות מה מתאים לך

פורסם

Styx - בגדול, אם אתה לא מחליף מסך, לך על על המפרט הראשון של HeroesCut, רק שבמקומך הייתי בוחר ב-5770. אמנם נותן קצת פחות ביצועים, אך לרזולוציה שלך זה יהיה בסדר גמור (ומנסיון). אתה מוזמן להציץ כאן.

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-5770,2446-7.html

הסיבה העיקרית שאני אומר את זה היא מכיוון ש-5770 תומך ב-DirectX 11, וכבר יש תיכנונים שייצאו משחקים שיתמכו בזה בזמן הקרוב יחסית. אם בכל זאת חשובים לך יותר הביצועים, תישאר עם ה-4870 -- אין לך מה להשקיע מעבר כי לרזולוציה שלך יהיו הבדלים קטנים, ובנוסף, עם הכסף שתשמור, בעתיד, כשתרגיש צורך, תמיד תוכל לשדרג כרטיס מסך שזה תהליך נורא פשוט.

אם אתה רוצה להשקיע מראש, ולדעתי אף כדאי, בתמיכה ב-USB 3.0 ו-SATA 6Gb/s, אז שנה את לוח האם ל-P55A-UD3. חוץ מזה, הכל בסדר. בנוסף, אם אתה אכן בוחר לקנות מסך חדש (23" או 24"), אז יהיה עדיף להרכיב לך מפרט שונה, וכמובן עם ההעדפות שלך לגבי ההמלצות שלי ושל כולנו.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

רק דבר אחד לא הבנתי

5770 תומך ב-DirectX 11, ויותר מחלש מה-4870 שלא תומך?

פורסם

כן.

תמיכה זה משהו אחד ויכולות זה משהו אחר.

ה4870 חזק יותר מה5770 רק שפשוט לא עשו לו תמיכה לDX11.

פורסם

חזק יותר באופן יחסי, כמו שאמרתי, לא מדובר בהבדלי שמיים וארץ, השאלה מה יותר חשוב לך --- קצת יותר פריימים במשחק, או תמיכה ב-DirectX 11.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים