עבור לתוכן

[בקשת מפרט] מחשב גיימינג ואניטרנט 2.5K

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחשב חדש

התקציב: מקסימום 2700 עדיף 2500

מטרות/שימושי המחשב: בעיקר אני קונה מחשב חדש למשחקים, אבל אני גולש גם הרבה באינטרנט ולפעמים פוטושוף, רואה סרטים וסדרות דיי הרבה (אבל לא HD בעיקרון) אלא dvdrip וכזה ומוזיקה...

קיצור בעיקרון משחקים אינטרנט.

המסך שלי זה

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS19TWPSUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail

מתאים למסך זה 1680x1050 אבל בוינדוס עצמו אני משתמש ב1280x800 (למשחקים אני יגדיל אם כידי..)

שקט אני לא רוצה להשקיע בזה אבל שגם לא יהיה כמו טרקטור...

OC בלי

חנות אני גר בחיפה, פעם קניתי באיבורי אבל נראה לי הם סתם מנסים לעבוד על מי שלא יודע מחירים אמיתים, אז תמליצו לי על חנות אחרת אם אתם מאמינים שהם יתנו לי מחיר כמו שצריך ולא ינפחו וכמובן יעזרו ואם יקרה משהו למחשב בעתיד...

מערכת הפעלה: כרגע יש לי XP דיסק משלי, אבל שמעתי שכידי להיריץ חומרה חדשה יותר עדיף וינדוס חדש, אז אני לא יודע אם צריך לקנות 7 או לא...

כמובן שאם אני קונה 7 זה על חשבון התקציב של המחשב אם לא אז זה ילך למפרט, מה שאתם ממליצים.

הערות:

* הארד דיסק 200-300G מספיק

* צורב DVD רגיל

* לא צריך כרטיס רשת/קול וכאלו דברים (כאילו מיוחדים, אלא שיהיו רגילים בלוח אם)

* אני משלם במזומן אז נגיד באיבורי זה יוצא ככה יותר זול

* אני מקווה ללכת לחנות איך שיהיה לי ממכם מפרט מומלץ, אז אם יש בחנוכה מבצעים או משהו אני ישמח לדעת איפה..

* מארז לא אכפת לי מצידי שיהיה מכוער

* אני צריך שירכיבו לי (זה 100 שח בערך כן?)

תודה רבה לכם :)

פורסם

מעבד:

AMD Athlon X2 240 2.8Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 OEM

כמות: 1 - מחיר: ₪279

קירור למעבד:

Scythe JAPAN SHURIKEN REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪142

לוח אם:

Gigabyte GA-MA770-UD3 Rev 2.0

כמות: 1 - מחיר: ₪397

מארז:

Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי

כמות: 1 - מחיר: ₪152

ספק כוח:

FSP Epsilon 80+ 450W 4 Rails A.PFC 6xSata 6+8 PCI-E

כמות: 1 - מחיר: ₪270

זיכרון:

A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail - במלאי

כמות: 2 - מחיר: ₪206

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪270

כרטיס מסך:

PowerColor HD4870 512MB GDDR5 HDMI Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪721

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7240S SILVER

כמות: 1 - מחיר: ₪118

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה

כמות: 1 - מחיר: ₪75

סה"כ: ₪2836

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ₪2780

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/q87a43kt

אם אתה מוכן לקצץ ביכולות "הגיימינג" אפשר בהחלט לרדת לכ. מסך 4850, אך לדעתי זה לא משתלם לך, לרזולוציה שלך עדיף לבחור ב-4870 או 5770 (השני תומך ב-DX11 ומבצע טיפונת פחות טוב אך יקר מדי). עם חריגה של 80 ש"ח בתשלום מזומן, אני חושב שזו מערכת מאוד משתלמת לתקציב שלך, גם מבחינת שדרוגים עתידיים.

נ.ב

אפשר לקצץ בכ-50 ש"ח על-ידי ירידה בנפח הכונן הקשיח ל-320GB, אך לדעתי מאוד לא משתלם. בקשר למערכת ההפעלה, ממליץ בחום לעבור ל-Windows 7, אך כמובן שכמו שאתה רואה, אם לכלול את זה במפרט זה יפגע משמעותית בביצועים.

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט רק כמה דברים,

מעבד 64 ביט זה נחוץ? אני לא ממש מבין בזה אבל לפי מה שקראתי 64 זה רק למחשבים חזקים (כי גם יותר זיכרון מהכונן קשיח וגם מהזיכרון הרגיל) אז אולי זה לא מתאים לי,

וגם לפי התקציב זה אומר שאני נשאר אם XP, וזה אומר שזה יעבוד רק ב 32 לא?

ובכלל אמרו לי XP לא יקלוט נגיד את כל היזכרון אלא רק עד 3.5G וכאלו דברים,

אז זה לא נורא אם אני נשאר אם XP ושלא יקרה שחלק מהחומרה לא נקלטת?

אולי עדיף להשקיע בויינדוס 7 ולרדת בחומרה?

והכי חשוב לגבי החנות, זה רחוק בשבילי לסוע לשם באוטובוסים, אין איזה חנות בתוך חיפה אולי?

פורסם
מעבד 64 ביט זה נחוץ? אני לא ממש מבין בזה אבל לפי מה שקראתי 64 זה רק למחשבים חזקים.

כל מעבד כיום תומך ב-64-ביט.

וגם לפי התקציב זה אומר שאני נשאר אם XP, וזה אומר שזה יעבוד רק ב32 לא?

לא קריטי.

ובכלל אמרו לי XP לא יקלוט נגיד את כל היזכרון אלא רק עד 3.5G וכאלו דברים.

זה נכון לגבי 32-ביט, אך בכל זאת כדאי להשקיע ב-4GB זכרונות, כיוון שעם הזמן דרישות המשחקים הופכות להיות תובעניות יותר (ואין דרך לרכוש, נגיד, 3.5GB). לך תדע, אולי ביום מן הימים תשתדרג...

אולי עדיף להשקיע בויינדוס 7 ולרדת בחומרה?

דילמה קשה. זה יפגע בביצועי המשחקים וזה בעצם הייעוד של המערכת הזו, שיקול שלך, באופן אישי לא הייתי עושה את זה.

והכי חשוב לגבי החנות, זה רחוק בשבילי לסוע לשם באוטובוסים, אין איזה חנות בתוך חיפה אולי?

בזמנו קניתי מהם מחשב כשעוד היו בקרית מוצקין (ואני בכלל גר במרכז). לפי מה שרשום הם נמצאים בחיפה, בטוח שזאת כזו בעיה בשבילך?

פורסם
  • מחבר

כן זה דיי בעיה..

אולי מישהו יכול להמליץ על עוד חנויות מומלצות בחיפה? בכל מקרה אני כבר ינסה לחפש גם...

ולגבי וינדוס 7, אם אני מוריד מהמפרט כידי לקנות אותו אז המשחקים יפגעו אבל ביצועים אחרים יהיו יותר טובים?

או שבכללי המערכת תיהיה חלשה מידי לוינדוס 7?

נגיד גלישה רגילה באינטרנט או צפייה בסרטים (שבכללי אני עושה את זה יותר מלשחק) יהיו יותר טובים ב XP חזק או ב7 חלש?

וזה לא ממש נכון שהמחשב למשחקים, אני עושה לרוב דברים אחרים, פשוט אני קונה חדש בשביל שגם משחקים חדשים יעבדו...

פורסם
  • מחבר

הקפצה (מותר כבר עבר יום..)

זה ממש חשוב לי,

אני בדילמה לגבי וינדוס 7

וגם אם מישהו יכול להמליץ על חנויות בחיפה

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים