עבור לתוכן

התלבטות לוחות אם לAMD + שאלה על זכרון

Featured Replies

פורסם

שלום ושנה טובה לכולם.

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד, ויש לי התלבטויות שעושות לי כאב ראש לא קטן.

ההתלבטות לגבי המעבד נפתרה, לאחר שראיתי שאינטל גורמים לחריגה משמעותית מהתקציב, אז הלכתי על AMD.

הדבר שגורם לי לכאב ראש הכי גדול הוא הלוח אם. שלושה אופציות עומדות על הפרק- הAbit Nf7-sl (שמרבים להמליץ עליו פה), ה Epox 8RDA3+ וה Gigabyte GA-7n400 pro2.

חשוב לי לציין שאני לא מתכנן אוברקלוקינג כרגע, אז הפונקציה הזו פחות חשובה.

הבנתי שהAbit הוא המוביל בOC, האם זה היתרון היחיד שלו על האחרים או שיש הבדל גם בביצועים? כי שמתי לב שאין לו שום דבר מיוחד להציע, לEpox יש Dual lan, לGigabyte יש גי'גה lan ולAbit אין שום פיצ'ר מיוחד (או שמא מישהו יכול לפקוח את עיני).

ולשאלה העיקרית- איזה לוח הכי כדאי? מדוע?

ושאלה נוספת פחות קשורה- המחשב החדש אמור לשמש גם כשרת אינטרנט לשלושה מחשבים (מלבד שימוש כמחשב למשחקים ולעבודות שונות), ובגלל זה חשבתי על לקחת 512*2 של Samsung 3200... האופציה השניה הייתה לקחת זיכרון 512 (יחיד, או 256*2) מסוג טוב מאוד.

האם אפשרי מצב בו למשל Mushkin Black level II יתן תוצאות (בביצועים, לא OC) טובות יותר מאשר הסמסונג?

תודה מראש.

פורסם

אני חושב שעדיף לך לקחת מחשב טיפה ישן יותר כשרת אינטרנט, ולא לעשות מחשב שהוא גם למשחקים וגם שרת, כי זה לא הדבר הכי יעיל.

פורסם
  • מחבר

דווקא את ההתלבטות הזו תן לי לעשות. זה לא רלוונטי כרגע

יש למישהו תשובה למה ששאלתי?

פורסם

תתרחק מאביט, הם בעייתיים. איפוקס בד"כ בסדר, וג'יגה בייט הם קצת מאובנים.

פורסם

הייתי הולך על ה EPOX

פורסם

גם האפוקס מגיע עם כבלים עגולים בבאנדל 8)

אני הייתי הולך עליו

ובקשר לזיכרון

אם אתה לא עושה OC

תיקח זכרונות 2700

ואין לך למה לקחת מושקין לדעתי, בעיקר לא LEVEL 2

תיקח סאמסונג 512 בסטיק אחד וזה יספיק

פורסם

אני ממליץ לך במקרה הזה על האפוקס 8RDA3+ כי ניראה לי שהוא קצת יותר מתאים לדרישות שלך

בקשר לזכרונות, אין שום סיבה לקנות את הזכרונות של משקין, הם יקרים מאוד ולא יתנו לך את תוספת הביצועים שאתה חושב שתקבל. תקנה זכרונות VALUE של סמסונג או טווינמוס

פורסם

אני חושב שעדיף לך לקחת מחשב טיפה ישן יותר כשרת אינטרנט' date=' ולא לעשות מחשב שהוא גם למשחקים וגם שרת, כי זה לא הדבר הכי יעיל.

[/quote']

זה מאד נוח לעשות רשת עם מחשב שיש בו שני כרטיסי רשת .

אצלי יש בבית מחשב ראשי שהוא חזק מאד והוא השרת

אין הפרעה בביצועים גם במשחקים בשמן ששאר הבית גולש (5 מחשבים )

פורסם

תתרחק מאביט' date=' הם בעייתיים. איפוקס בד"כ בסדר, וג'יגה בייט הם קצת מאובנים.

[/quote']

יש לך ביסוס להנחות שלך?

לפי דעתי; ABIT NF7 SL...

פורסם

אני גם רוצה להחילף את הלוח שלי ל-SL עשיתי טעות שלא קניתי אותו כבר בשידרוג!!

אני פשוט רוצה את הכרטיס קול שיש שם הוא יותר טוב משלי!! :-\

פורסם

if u r doing oc so dont take mushkin...

take the Geil golden dragon series it will be enough

למה? כי הם מתמודדים עם באס מאוד מאוד גבוה במעבדי אינטל ובטוח שב AMD הם יצליחו להתמודד כמו שצריך עם העלאת הבאסים, שלא לדבר על זה שהם מאוד מאוד זולים.

פורסם

יש לך ביסוס להנחות שלך?

לפי דעתי; ABIT NF7 SL...

לך על זיכרון 2700/3200 עם תזמונים נמוכים וזהו. טווינמוס עם הגופי קירור יהיה פסדר גמור (לא טוויסטר)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים