עבור לתוכן

מחליף ווינדוס.

Featured Replies

פורסם

אני מקפיד לשמור על המחשב שלי באופן קבוע ולעדכן אותו כל הזמן. אני משתמש בESET, Windows Defender ובSpy-Bot ו99.99% מהזמן לא נמצאים וירוסים או רוגלות, כמו שאמרתי אני מקפיד לשמור על המחשב שלי.

אבל מה שקורה זה שתקיעות ואיטיות מתחילות לתפוס אותו, מדי פעם הוא נתקע תקיעות זריזות ואף מגיע לתקיעות של 2-3 שניות ובהתחלה פתיחת חלון חדש התרחשה שניה וכיום אני צריך לחכות שניות על שניות עד שנפתח חלון אחד לפחות.

גם כן ההדלקה של הווינדוס עצמו ניהיה איטי יותר אז כיביתי כמה מהתוכנות שנדלקות בריסטארט והמצב לא השתנה.

איך אני מוצא את גורם האיטיות ומטפל בו? אשמח לעזרה, המחשב משמש לעבודות רבות ואסור שהוא יהיה איטי.

-------------------------------

עכשיו זה בטוח לחלוטין, יום חמישי אני מקבל עותק מקורי של ווינדוס 7 אולטימייט!

כמובן שיש לי ויסטה פרימיום, לכן אני צריך לעשות התאמה אישית וזה יימחק את כל המחשב.

האומנם, זה באמת ימחק הכל? הויסטה נמצאת במחיצה C, וכל התוכנות והקבצים נמצאים במחיצה E, אז בכל זאת אצטרף להתקין את כל התוכנות והקבצים מחדש?

זה מוחק את 2 המחיצות?

אישית אני רוצה התקנה חלקה, ז"א להגדיר בהתקנה\שדרוג שזה ימחק את 2 המחיצות אבל יש אפשרות בכ"ז להגיד לו למחוק מחיצה אחת ומה ההשלכות של בחירה זאת?

אין לי כונן חיצוני לכן זה בעייתי לגבות 400 ג'יגה של קבצים, לכן אני מעדיף לדעת את האופציות קודם.

דרך אגב, לגרסת האולטימייטל יש 35 שפות, הכוונה לכתוב בעברית או שהמערכת ההפעלה תוכל ליהיות בעברית?

פורסם

אני לא מומחה גדול בחלונות אבל ניסית לעשות איחוי?

פורסם
  • מחבר

ביצעתי איחוי ואף בדיקת שגיאות והכל עבר חלק. המצב נשאר כהרגלו, התחלתי לעדכן דרייברים במחשב בתקווה אולי זה יסדר ואחרי עידכון הדרייבר של הכרטיס מסך יש פחות תקיעות במחשב. אבל חוץ מזה המצב נמשך.

יש מצב השבוע אני מקבל דיסק שדרוג לווינדוס 7, במצב כזה בטוח לי לשדרג מויסטה לווינדוס 7 או שעדיף שאני אמחק את הויסטה ואתקין אותה נקיה?

פורסם

ביצעתי איחוי ואף בדיקת שגיאות והכל עבר חלק. המצב נשאר כהרגלו, התחלתי לעדכן דרייברים במחשב בתקווה אולי זה יסדר ואחרי עידכון הדרייבר של הכרטיס מסך יש פחות תקיעות במחשב. אבל חוץ מזה המצב נמשך.

יש מצב השבוע אני מקבל דיסק שדרוג לווינדוס 7, במצב כזה בטוח לי לשדרג מויסטה לווינדוס 7 או שעדיף שאני אמחק את הויסטה ואתקין אותה נקיה?

לדעתי התקנה נקייה תתן לך יותר שקט,אני אגב עושה את אותו הדבר בקרוב .

פורסם
  • מחבר

עכשיו זה בטוח לחלוטין, יום חמישי אני מקבל עותק מקורי של ווינדוס 7 אולטימייט!

כמובן שיש לי ויסטה פרימיום, לכן אני צריך לעשות התאמה אישית וזה יימחק את כל המחשב.

האומנם, זה באמת ימחק הכל? הויסטה נמצאת במחיצה C, וכל התוכנות והקבצים נמצאים במחיצה E, אז בכל זאת אצטרף להתקין את כל התוכנות והקבצים מחדש?

זה מוחק את 2 המחיצות?

אישית אני רוצה התקנה חלקה, ז"א להגדיר בהתקנה\שדרוג שזה ימחק את 2 המחיצות אבל יש אפשרות בכ"ז להגיד לו למחוק מחיצה אחת ומה ההשלכות של בחירה זאת?

אין לי כונן חיצוני לכן זה בעייתי לגבות 400 ג'יגה של קבצים, לכן אני מעדיף לדעת את האופציות קודם.

דרך אגב, לגרסת האולטימייטל יש 35 שפות, הכוונה לכתוב בעברית או שהמערכת ההפעלה תוכל ליהיות בעברית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים