עבור לתוכן

ההתקנים של הלוח אם לא פועלים.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב די ישן, מעבד פנטיום 4, כרטיס מסך FX5200 וכל השאר מובנה.

התקנתי WIN7 וכל ההתקנים האלה לא פועלים, אם אני אקנה כרטיס קול, וכרטיס רשת פשוטים(ב50ש"ח) הווינדוס יזהה אותם ואני אוכל להפעיל אותם במחשב, ויהיה לי אינטרנט וקול?

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אף דרייבר שמצאתי באתר של אסוס לא מתאים לווינדוס שבע, הוא אומר, או שאין תמיכה, או שחסר איזשהו קובץ...

פורסם

כמו שכתבתי בדיון שלך בפורום רשתות ואינטנרט. מדובר על חומרה דיי עתיקה אז קשה לצפות פה למשוה.

מצד שני חומרה "חדשה" בשקל תשעים לא בטוח שתעבוד יותר טוב.

מאיזה סיבה בכלל התקנת את מערכת ההפעלה?

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי היה איטי מאוד... וחשבתי לשדרג לשבע... לא ידעתי שאין דרייברים לחלקים...

הכרטיס רשת וקול החדשים, של חברות ג'נריות, אתה אומר שלא כדאי ללכת עליהם?

פורסם

לפני שמתקינים מערכת הפעלה רצוי לדעת מה מצפה לך.

יכול להיות שהרבה מהבעיות שלך בכלל ניתן היה לפתור מבלי להתקין מערכת הפעלה מחדש או בכלל נגרמו מחומרה ולא תוכנה.

לWindows 7 הוציאו upgrade advisor כמו גם לויטסה לפני שנתיים שנותן תמונה כמה שיותר מקיפה לגבי תאימות של חומרה ותוכנה.

מכיוון שVIA לא ממש דואגת להוציע עדכונים לצ'פסטים הישנים שלה אני דיי בספק שתוכל להריץ את המערכת על המחשב מבלי ממש להקשיע בזה מאמצים כבדים בהתאמות.

ציוד ג'נרי שנקנה היום לא מחייב תאימות ל7 ובנוסף לזה יתן לך ביצועים בהתאם למחיר שלו.

פורסם
  • מחבר

השתמשתי באפגרייד הזה והוא הראה לי שהכל טוב ותומך....

בכל מקרה, הכרטיס קול המובנה, המיקרופון שלו לא עבד, והחיבור אוזניות וככה או ככה תכננתי להחליף אותו... כרטיס רשת אם הוא לא יהיה יקר, אני אקנה גם ולך תדע, אולי יעבוד....

החיבור של הכרטיסים פשוט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים