עבור לתוכן

טמפ' גבוהה ל-i5 750 עם לוח EVGA P55 SLI ב-IDLE או OC

Featured Replies

פורסם

היי אנשים ;)

הרכבתי את החלקים הנ"ל:

I5 750 box

EVGA P55 SLi with LOTES

Corsair dominator 1600mhz CL8 4GB kit

Corsair 400cx PSU

הרכבתי אותם מחוץ למארז עם כרטיס מסך PCI 5200 - אני מחכה להזמנה של כרטיס מסך ו-Thermalright True120 Black.

עכשיו כשהכל בהגדרות ברירת מחדל, אחרי לחיצה על כפתור CLR CMOS הטמפ' ב-Memtest היתה באזור ה-54 מעלות.

עכשיו שמתי את הזיכרון על 1600 מ"ה, זה הוריד את מכפלת המעבד ל-19 והוא במהירות 3042mhz.

העלתי את מתח הזיכרון ל-1.65v לפי הגדרות היצרן, וזהו את מתח המעבד השארתי כמו שהוא 1.125v כמדומני.

הטמפ' קפצה ל-89-92 מעלות ב-Memtest.

ניסיתי לשים באס על 200 כך שהזכרון על 1600 מ"ה, מעבד עם מכפלה 15 כך שהוא ב-3000mhz, ולקבוע שוב 1.65v ו-1.125v. הטמפ' באזור ה-71 מעלות.

ניסיתי לפרק את הקירור והלרכיב מחדש, היה מגע של המשחה שלו עם פני העבד. הפינים עוברים את החורים לצד השני של הלוח.

אני קורא את הטמפ' מהחיישן LED המובנה על הלוח, לאחר הפוסט הוא מציג טמפ'.

הטמפ' הזו לא גבוהה מדי?

או שהקירור BOX באמת כזה גרוע וכדאי לחכות ל-TR?

פורסם

1. כן, הטמפ' גבוהה מאוד, לא כדאי להחזיק את המעבד כך יותר מידיי זמן.

2. מה הטמפ' ללא הגדרות הOC ?

3. בדוק טמפ' עם RealTemp או CoreTemp ודווח פה שוב.

4. טמפ' לא הגיונית גם עם קירור סטוק, בדקת שאכן משטח המעבד + משטח בסיס הגוף קירור חלקים לגמרי (חלקיק פסולת ו\או חלק שמונע מגע מלא בינהם יכול להקפיץ משמעותית את הטמפ') ?

פורסם
  • מחבר

הטמפ' ללא הגדרות OC היא 54 בממטסט כמו שכתבתי, ללא ממטסט סתם אחרי פוסט היא 51.

לא התקנתי מערכת הפעלה (מחכה לכרטיס מסך) אבל אולי אתקין סתם שיהיה למשחק בינתיים. בכל מקרה אם כבר משהו אמור לקרוא את הטמפ' מדוייק זה הלוח עצמו לא?

אני אנסה לנקות את הקירור והמעבד ולמרוח משחה טרמית של זלמן במקום יותר מאוחר.[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 07:17:16

הממ ניקיתי את הקירור והמעבד, מרחתי משחה טרמית של זלמן במקום, ועכשיו טמפ' אחרי POST היא 55.. :-\

עד שיגיע ה-TR חשבתי אולי להתקין איזה Glacialtech 5700 ששוכב פה, הרי הלוח תומך גם בקירור 775.

אני רק לא בטוח איפה ה-backplate שלו.. וגם נראה לי שהיא בכלל מתנגשת עם מה שמחזיק את הסוקט במקום.

פורסם

הטמפ' גבוהות..הקירור מותקן טוב ? ולא הבנתי את הקומבינה בדיוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים