עבור לתוכן

החלפת כ.קול לAUDIGY2

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי A3D2

ובXP כפי שאתם יודעים אין דריברים לכרטיס, חוץ מאלה של MS

לכן המשחקים משתמשים בכרטיס אבל בלי ההאצה שלון, ובכל משחק אני נאלץ לשחק על 3D Positional stereo או SOFTWARE EMULOTION

האם כאשר אני אשים במחשב Audigy2 הביצועים יעלו?

פורסם

אתה רק רוצה לשחק משחקים או שאתה מתעסק גם עם עריכת קול?

אם משחקים זאת המטרה אז אין סיבה לקנות כזה כרטיס יקר.

תוכל לקנות כרטיס זול וסטנדרטי יותר

פורסם

תוכל בקלות להסתפק ב- Creative Sound Blaster Live 5.1 במחיר של 200 ש"ח +\-....

חבל לבזבז/להשקיע כל כך הרבה כסף על כרטיס קול אם השימוש שלך בו יהיה מינימלי.

;)

פורסם

תשמע תנסה לחפש אולי תוכל למצוא Audigy הראשון לו מסדרה 2 והוא יעלה לך יותר זול ויספיק לך.

תראה באופן עקרוני למשחקים בלבד ועם אין לך מערכת סאונד/רמקולים מי יודע מה כל כרטיס קול פשוט כולל כזה המגיע על מרבית לוחות האם ישרת אותך ויעשה את העבודה.

עכשיו עם אתה רוצה כרטיס קול איכותי יותר שמעולה לא רק למשחקים אלא גם לסרטים ועריכת סאונד וכ"ד אז בהחלט Audigy זאת בחירה טובה עלאף שכן הוא יקר יותר מהאחרים. אבל שוב זה כדאי רק עם יש לך את הכסף ואתה רוצה באמת משהו איכותי וברמה מעל האחרים ואו כפי שציינתי עם יש לך רמקולים איכותים שברצונך לחבר (רמקולים בתצורת 5.1 למשל).

עכשיו אם אתה שואל אותי מה לגבי ה SoundBlaster Live! 5.1 שהציעו לך אז אני חושב שעם כבר אתה הולך על כרטיס טוב אז תקנה את ה Audigy כי ה Live הוא ישן ומיושן ועדיף שתקנה כבר כרטיס קול איכותי ומתקדם יותר שתמיד טוב לעתיד גם עם מחר מחרתיים תחליף מחשב.

פורסם
  • מחבר

שאני קניתי את הA3D שלי היה כבר LIVE!

האיכות של הA3D2 יותר טובה מהLIVE

אם אני כבר קונה, בלי קשר לכסף (זה הפרש דיי קטן, 100 שקל לפה, ולשם, זה לא מה שעושה את ההבדל, ואם הוא יותר איכותי אז למה לא)

פורסם

תשמע תנסה לחפש אולי תוכל למצוא Audigy הראשון לו מסדרה 2 והוא יעלה לך יותר זול ויספיק לך.

תראה באופן עקרוני למשחקים בלבד ועם אין לך מערכת סאונד/רמקולים מי יודע מה כל כרטיס קול פשוט כולל כזה המגיע על מרבית לוחות האם ישרת אותך ויעשה את העבודה.

עכשיו עם אתה רוצה כרטיס קול איכותי יותר שמעולה לא רק למשחקים אלא גם לסרטים ועריכת סאונד וכ"ד אז בהחלט Audigy זאת בחירה טובה עלאף שכן הוא יקר יותר מהאחרים. אבל שוב זה כדאי רק עם יש לך את הכסף ואתה רוצה באמת משהו איכותי וברמה מעל האחרים ואו כפי שציינתי עם יש לך רמקולים איכותים שברצונך לחבר (רמקולים בתצורת 5.1 למשל).

עכשיו אם אתה שואל אותי מה לגבי ה SoundBlaster Live! 5.1 שהציעו לך אז אני חושב שעם כבר אתה הולך על כרטיס טוב אז תקנה את ה Audigy כי ה Live הוא ישן ומיושן ועדיף שתקנה כבר כרטיס קול איכותי ומתקדם יותר שתמיד טוב לעתיד גם עם מחר מחרתיים תחליף מחשב.

WELL SAID .

פורסם
  • מחבר

כרגע אין לי רמקולים מי יודע מה, CAMPBRIDGE PCWORKS 2.1

אבל כשיהיו, עדיף כבר להשקיע קצת, לכרטיס שישרת אותי הרבה זמן לא?

הA3D 2 נמצא אצלי כבר 3 שנים נראה לי

פורסם

האודיג'י 2 בהחלט ישמש אותך לשנים ואם אתה מתכנן להשקיע גם ברמקולים באיכות גבוהה בעתיד אז כדאי שתשקיע גם בכרטיס הזה

פורסם
  • מחבר

טוב

תודה

אבל לא ענו לי עדיין על האם זה יעזור קצת לביצועים במשחקים, האם זה יהיה משמעותי?

פורסם

עם הרמקולים הנכונים זה ישמע יותר טוב

אבל לא יאיץ לך בשום מצב (חוץ מ ב HL שזה משחק פריק)

פורסם

עם הרמקולים הנכונים זה ישמע יותר טוב

אבל לא יאיץ לך בשום מצב (חוץ מ ב HL שזה משחק פריק)

טוב זה די ברור. אם יהיו לך רמקולים טובים ואיכותיים חווית המשחק שלך תהיה הרבה יותר גבוהה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים