פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים שלום כשאני מכבה את האיכספי אז הוא נעצר על "שומר הגדרות" ויותר לא ממשיך (לא מכבה תמחשב)... בגלל זה אני חייב לכבות ידנית . מה עליי לעשות ?
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים שלום כשאני מכבה את האיכספי אז הוא נעצר על "שומר הגדרות" ויותר לא ממשיך (לא מכבה תמחשב)... בגלל זה אני חייב לכבות ידנית . מה עליי לעשות ?המחשב נכבה מקודם ופתאום הפסיק? או שאחרי התקנה חדשה זה קרה?
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים פורמט ו/או התקנה מחדש של XPכמו ש-michaelsko אמר לפניי, רק התקנה מחדש של הווינדוס יפתור את הבעייה, גם לי קרתה הבעייה הזאת אחרי שהפעלתי איזה תוכנית פנימית שדפקה לי את האופצייה של הכיבוי/ריסטרט בווינדוס ורק התקנה מחדש פתר את הבעייה.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים עדיף אחרי פורמט, אבל תנסה להתקין על הXP הנוכחי, אם לא יעזור אז תפרמט ...
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים תן הצעות אם אתה חושב שאפשר לתקן את זה...והתקנה של XP לא כדאי לעשות על התקנה קיימת, הכי טוב זה לפרמט ולהתקין לגמרי מחדש, שלא יופיעו כל מיני בעיות אחרות למיניהן.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים רוב המקרים שאני נתקל בווינדוס לא נכבה זה בגלל בעיית חומרה או דריווריםמה שאפשר לנתק אז לנתק כדי לבדוקאפשרות שניה זה לעשות system restore לתאריך שזכור טוב כעובד ולנסות
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים תן הצעות אם אתה חושב שאפשר לתקן את זה...והתקנה של XP לא כדאי לעשות על התקנה קיימת, הכי טוב זה לפרמט ולהתקין לגמרי מחדש, שלא יופיעו כל מיני בעיות אחרות למיניהן.אין שום בעיה להתקין מחדש XP על התקנה קודמת
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים אין שום בעיה להתקין מחדש XP על התקנה קודמתלא מומלץ מניסיון אישי.תנסה לעשות Windows Update לכל העידכונים הקיימים. הצלחתי לסדר כך את הבעייה הזו כמה וכמה פעמים.http://v4.windowsupdate.microsoft.com/en/default.aspשים לב שאני מקשר אותך לאתר העידכונים באנגלית ולא בעברית. פחות באגים. תעדכן ממנו.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים קודם כל רושמים xp לא נכבהתנסה להסיר תוכניות ברקע msconfigלאחר מכן תריץ sfcפירמוט זה הפתרון הכי לא מקצועי שישאם גם זה לא עוזר תעלה שוב את ההודעה ונמשיך איתך את הטיפול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.