פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים שלום חברים , גיליתי תופעה מוזרה שקוראת אצלי , אולי זה רק אצלי אך אשמח לברר שזה רק אצלי קורה. ^^ כשנכנסים ל: כפתור ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> הגדרות מערכת מתקדמות -> מתקדם -> ביצועים -> מאפייני ביצועים -> שנה(מצטער על הכיוון בעברית , המערכת באנגלית)יש לי 4GB זכרון RAM וכפי שמתי לב המערכת משתמשת בזיכרון הוירטואלי שלי במקום להשתמש בזיכרון שלי .2 שאלות :1. האם לאפשר למערכת לפחור אוטומטית את הזיכרון שנקבע לה ?2. במידה ויש לי 4GB , מה הן הדרישות המומלצות ל - Intial size ול- Maximum Size .השאלה שלי מובילה להמשך , כשאני רוצה לצפות הסירטי HD 720p או 1080p הסרט מוצג לי בשלואו מושן .יש לי כרטיס מסך 9600GT במערכת XP הכל עבד מעולה .מודה לכם מראש .נ.ב הוספתי 2 תמונות המראש את החומרה של המחשב והשני של הזיכרון הפיזי[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 1315 שנים מחבר זה לא במקום, זה בנוסף.עדיף שלא לגעת.אז , זאת אומרת להשאיר אותו על אוטומטי או לתת לו הגדרות ידניות , כי ממש מוזר מה שקורה שהסרטים שאני מתסכל (מתחיל יותר נכון) מוצגים באיטיות. ואי אפשר לצפות בסרט בצורה נורמלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.