פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה?ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...!תודה מראשרביב
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים לא מובן בדיוק מה אתה רוצה אבל ניתן לבצע את זה בקלות ב control userpasswords2פשוט לסמן את ה checkbox שהוא ידרוש בחירת משתמש ולהוסיף/להסיר בהתאם.
פורסם 2009 בדצמבר 1215 שנים מחבר מה שאתה אומר זה לווינדויז XP לא תקף ב-7לפחות אני לא מוצה את זה והפקודה:control userpasswords2לא עובדת ...
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר הייאני הבנתי טוב מאוד, יש לי מספיק ידע בנושא. כמו שאמרתי-במחשב אחד זה בסדר ובשניהוא לא מוכן לבצע כך שיהיו כמה משתמשים בכניסה לווינדויז.הבעיה היא כנראה באג בווינדויז 7 ולא יעזור כלום, אני לא היחידי שיש לו את הבעיה ויש הרבה שאלות בדיוק בנושא הזה באינטרנט.ביירביב[br]פורסם בתאריך: 14.12.2009 בשעה 09:19:22הייטוב באמת צדקת, צריך להפעיל את הפקודה ולסמן כניסת משתמשים מחייבת סיסמא,ולתת סיסמא ריקה.עבד-תודה רבה רבה.תגיד בווינדויז 7 צריך כדי להפעיל את שורת ה-RUN ע"י :מקש ווינדויז+R-אין דרך להוסיף את שורת ה-RUN באופן קבוע?תודהרביב
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים multicore צודק, באופן מוזר אפשר לעשות זאת רק דרך RUN (כפתור חלונות + R) ודרך שורת החיפוש בהתחל (שזה תכלס גם RUN) לא ניתן לעשות זאת.
פורסם 2009 בדצמבר 1415 שנים מחבר מצאתי, פשוט לוחצים על :כפתור ימני על הכדור(התחל)=>מאפיינים=>התאמה אישת=>לסמן "וי"במקום של הפקודה "הפעלה"ביי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.