פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים יש לי כרטיס מסך ATI 9500proהזכרונות כתוב infenionוהמספר הוא 3.3 איפהשהו על השבב, אז הורדתי ביוס פרוץ מתאים בשביל זה.יש לי גם את התוכנה לפלאשינג בשביל זה.הורדתיRadeonator 2.0עכשיו, הביצועים הנוכחים של המערכת שלי למשחקים לא ממש מספקים (אתם יכולים לראות תוצאות בחתימה)ואני לא אוברקלוקר מקצועי, וחשבתי אולי אני אצליח לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך כי זה לא אמור להיות מסובך.1. האם אני אוכל להגיע לאובר שהעלאת הביצועים מורגשת עם הקירור המקורי של הכרטיס?2. יש מצב להחזיר את הביוס של הכרטיס למקורי אם אני לא רוצה את האובר יותר?3. אילו שיטות יש בשביל לדעת אם הכרטיס מתחמם יותר מידי?תודה מראש, אור..
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים SHIBBY אין סיבה לנעול לדעתי...השיפור שאני הצלחתי להגיע אליו עם ה9500 שלי הוא בערך 25% שזה מכובדאתה יכול להחזיר את הביוס המקורי בדיוק כמו שעשית פלאס לביוס שמאפשר אוברקלוק, רק תדאג לשמור את הביוס המקורי לפני שאתה עושה פלאש
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים כן, רק תקרא את הפקודות ותדע בדיוק. אני למשל לא שמרתי (עם כרטיס דומה, רק זכרונות של חברה אחרת) והכרטיס נדפק. למזלי גילינו שעדיין יש עליו אחריות והחליפו אותו באחד חדש.
פורסם 2003 בספטמבר 2522 שנים מחבר נתקלתי בבעיה,עוד לפני שאני מצליח להכנס לדיסקט זה אומר לי שחסר קובץ NTLDR..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.