עבור לתוכן

משחקים וסרטים לא עובדים ב win 7 home premium

Featured Replies

פורסם

שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק.

עריכה.

ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.

פורסם

תוריד דרייבר חדש לכרטיס המסך שלך.

פורסם
  • מחבר

אחרי שעדכנתי את הדרייברים, כולל הקטליסט (ישנם שלושה עדכונים רלוומטיים ל5850 בשביל ויינדוס 7) המחשב עדיין בשלו. רעיונות נוספים?

תודה מראש לעונים.

פורסם

תעיף מבט ב PERFOMANCE MONITOR ותראה איזה רכיב מתאמץ.

ולפי דעתי תעדכן גם את הדרייבר של הצ'יפסט.

פורסם

תבדוק שבאמת יש לך את הגרסא הכי עדכנית של הדריברים כי אני יודע שהווינדוז לא עדכן את שלי 9.11 אלא 9.10

פורסם
  • מחבר

הכל עודכן כולל צ'יפסט. preformance monitor אומר שהמעבד ב8% והזכרון ב30% (מתוך 3.5 gb מזוהים)

חברים, הצילו :(

בעקרון כשאני מפעיל את המשחק (dirt2 מחשבון סטים) אני מגיע למסך פרסומת, שם העסק נתקע, אח"כ המסך מתחיל לעבור ממסך שחור ללבן וחוזר חלילה, כאשר יש הודעה שהמשחק קרס.

עריכה:

חפרתי קצת באינטרנט באנגלית, לקח קצת זמן למצוא את הכיוון אבל בסוף מצאתי שיש בעיה גורפת עם המשחק. הוא נתקע לכולם במסך שלי. השיטה הייתה לפתור את זה הייתה למחוק את קבצי הווידאו של הפתיח. בעקרון זה עבד. אבל לא פותר את הבעייה הכוללת. למישהט יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים