פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים שלום, אני רוצה לדעת איך אני אוכל לגרום לLED לעשות אפקט של Fade in בהדלקה ואפקט של fade out בכיבוי.תודה.
פורסם 2009 בדצמבר 1216 שנים שיטה 1.0הלד מחובר דרך נגד. תוסיף קבל גדול במקביל ללד עצמו - כך שהנגד נמצא 'מחוץ' למעגל של הקבלשיטה 1.1את הנגד האחד של הלד תחליף ל 2 נגדים שמחוברים בטור (כך שבתכלס נשארת אם אותה התנגדות בדיוק ולא שינית כלום מבחינת הלד)את הקבל תחבר אם + בנקודה באמצע בין הנגדים ו - באדמהשיטה 2 - כמו שיטה 1 אבל נותנת לעשות FADE איטי וטוב יותרתחבר את הלד ב C של טרנזיסטור NPN (שישלוט בותחבר את ה B של הטרנזיסטור למתח DC דרך 2 נגדים בטור - כך שבמצב רגיל הטרנזיסטור פשוט יהיה קבוע במצב מוליך ויעביר זרם ללד. בתור התחלה תיקח 2 נגדים של כמה K כל אחד ואז תשנה אותם אם בא לךתוסיף קבל גדול אם + בנקודה באמצע בין הנגדים ו - באדמהאם ה FADE בכיבוי מהיר מדיי יש להוסיף דיודה בדרך מ + של המקור מתח לנגד הראשוןניתן לעשות גם אם מעגל 555 וכדומה אבל זה overkill
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר טוב 2 דברים1. אין אפקט של Fade In יכול להיות בגלל שהקבל לא גדול מספיק?2. איך אני יודע איזו רגל עושה מה בjack סטריאו (נקבה)
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מהירות ה FADE תלויה בגודל של הקבל בצורה הכי ישירה שישתיקח קבל של כמה אלפיי uF כדיי לראות אפקט ממש בולטמהירות ה FADE (והעוצמה של הלד במקסימום) תלויים גם בנגדיםכדיי לקבל אפקט ממש בולט (אל חשבון בהירות) תשתמש בשיטה 1.1 נגד של כמה K מה + לקבל ונגד של בערך 1 K מהקבל ללדאם הצלחת לקבל אפקט עכשו ניתן לשחק אם הערכים כדיי לקבל תוצאה טובה יותרמה הקשר stereo jack ?
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים מחבר אני מתכוון שיש לי רק אפקט Fade outוהסטריאו לא קשור, סתם עוד שאלה שצצה לי ולא נראה לי שצריך לפתוח לגביה אשכול חדש
פורסם 2009 בדצמבר 1416 שנים ברור שיהיה רק FADE OUT כי בהתחלה לא נופל מתח על הקבל רק על הנגד.עריכה: נסה את המעגל הזה ציירתי לך בקושי אני עייף.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 1516 שנים אם קבל מספיק גדול יהיה גם FADE INתשים קבל גדול יותר ונגד גדול יותר בדרך מהמקור מתח לקבל
פורסם 2009 בדצמבר 1716 שנים בניתי בעבר מעגל דעיכה, אוטומטי אומנם, עם מגבר מגבר שרת טרנזיסטור וכמה נגדים.מעגל קצת יותר מסובך אבל עובד פיקס, תגיד לי אם אתה רוצה אותו.
פורסם 2009 בדצמבר 1716 שנים משום מה אני לא מוצא את הדיון שלי... בכל מקרה הוא מבוסס על המעגל שמופיע בדיון הזה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=67751.60אני מאמין שאם נוציא את אחד המגברים נקבל מעגל שיעבוד ידנית יופי.
פורסם 2009 בדצמבר 2415 שנים טוב איכשהו מצאתי אותו, חיפוש ידני עובד הכי טוב.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=120398.0מומלץ לשים במארז הקרוב אליך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.