עבור לתוכן

Mushkin: Level I vs Level II

Featured Replies

פורסם

על סמך מה אתה מבסס את מה שאתה אומר Armagedon?

בהודעה לפני The Wizard הראה את התיזמונים של המושקינים אשר עדיפים על הקורסאייר.

פורסם

2-2-2-4 on the Mushkin @ 433 mhz compared to 2-2-2-5 with the Corsair.

But @ 460 mhz the Mushkin do a pitiful 2.5-3-2-6 while the Corsair are capable of 2-2-2-6.

I'm referring to rev 1.1 of the Corsair PC3200LL

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל מה הסיכוי למצוא Corsair TwinX 3200ll v1.1

פורסם

2-2-2-4 on the Mushkin @ 433 mhz compared to 2-2-2-5 with the Corsair.

But @ 460 mhz the Mushkin do a pitiful 2.5-3-2-6 while the Corsair are capable of 2-2-2-6.

I'm referring to rev 1.1 of the Corsair PC3200LL

לי יש Corsair ואני עכשיו ב- 230 MHZ בתיזמונים של 3-2-2-2.0 במתח 2.8 :)(460 MHZ ddr)

פורסם

ארמגדון אתה יכול בבקשה להביא לי לינק שמשווה בין המושקין בלאק לבל 2 במהירות זהה לקורסייר ll? תודה

פורסם

לי יש Corsair ואני עכשיו ב- 230 MHZ בתיזמונים של 3-2-2-2.0 במתח 2.8 :)(460 MHZ ddr)

איזה דגם יש לך בדיוק? יש את הCMX ו TWINX וLL ו C2?? מה בדיוק הדגם שלך??

ועוד שאלה בקשר לזיכרונות של קורסאייר מול מושקין, האם כדאי לקנות את המושקין בלאק לבל 1 או את הC2 של קורסאייר מסדרת CMX??

ובכלל הסדרה של CMX עדיפה על BLACK LEVEL 1??

פורסם

לא נראה לי שיש אפילו כזה Active to Precharge בביוס, אפשר תמונת מסך של הביוס / CPU-z... זה בלתי אפשרי חשמלית, לדעתי, פחות מ 4 וזה מוביל להשחטת המידע בד"כ.

צריך לפחות 2 מחזורים כדי שהקריאה הבאה תכנס לבאפר ב DDR, כלומר 6, ב SDRAM אין בעיה לשים 5 בלי חשש.

פורסם

עוד שאלה בקשר לזיכרונות של קורסאייר מול מושקין, האם כדאי לקנות את המושקין בלאק לבל 1 או את הC2 של קורסאייר מסדרת CMX??

ובכלל הסדרה של CMX עדיפה על BLACK LEVEL 1??

הוא, אם כבר, מדבר על LL, שהיא ברת השוואה ל II של מושקין, המושקין I לא ברת השוואה ל LL (פחות טוב) וה LL בתורו הרבה הרבה מעל כל שאר הקרוסים במונחים של תיזמונים, עדיין עד 433 המושקין (II) לוקח לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים