עבור לתוכן

רוצה את העצה שלכם בקשר לקירור המעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד AXP2000 והחלפתי את המאוורר שבא עם המעבד ל - VANTEC AeroFlow והטמפ' שהיו לפני שהחלפתי בערך 57 - 55

ירדו לסביבות ה 50 - 53 במאמץ וקצת פחות משהו כמו 49 בערך במנוחה קראתי ביקורות של אנשים באתר פנדה ואנשים שכתבו שם שלחלקם יש מעבד בדיוק כמו שלי המאוורר הוריד להם את הטמפ' בצורה משמעותית לעומת אצלי . גם הם כתבו שהמאוורר שקט אבל אני עם מאוורר בדלת המארז Vantec ThermoFlow 80MM Smart ואחד מאחורה אותו דבר לא שומע אף אחד מהם חוץ מהרעש של המעבד

הרעש די חזק ומעצבן ובביקורות ( כמו למשל ב PC-SPOT ) כתוב שהוא שקט מאוד איך זה יכול להיות ? ניקיתי אבק היום וזה עדיין ככה .

גם רציתי לשאול אם אני יחליף את המשחה הטרמית ל - ARCTIC SILVER 3 אני יקבל ירידה משמעותית בטמפ' ? או שיש לכם על המלצות

אחרות למשחות ?

פורסם

באתי להגיד לך ששימון נוא יעיל ואפילו אם אתה לא מאמין זה עוזר בהרבה (משמנים באלקטרניקה של המאורר עם PWF 40 *משהו כזה שמן למכונות) אבל ביגלל שזה מאורר TMD אני לא יודע אבל ניראה לי ששימון בסלילים מסביב יכול לעזור

מקווה שעזרתי דניאל

פורסם
  • מחבר

וזה יעזור לי ברעש ? ( אני לא מבין בזה כל כך .. )

ותעזבו את נושא הרעש יותר חשוב לי נושא הטמפ'

עם הרעש אני יכול לחיות

פורסם

WD40 (שמן מכונות) אולי יעזור למאוורר להסתובב יותר מהר ובקצת פחות רעש.

באופן כללי המאוורר הזה לא ממש שקט... זאת סתם אגדה חסרת בסיס

איזה משחה יש לך עכשיו על המעבד? אם יש לך משהו פשוט אז אולי באמת AS3 תעזור להוריד את הטמפרטורה

פורסם
  • מחבר

איפה ואיך בדיוק אני משמן את המאוורר ?... ורק את המאוורר ?

עריכה : אין מצב שאני משמן את המאוורר לא מסכימים לי אז ... יש הצעות אחרות אולי ?

כרגע יש לי את המשחה שמקבלים עם המאוורר הזה שאין לי מושג איזה משחה זאת

שמתקינים מאוורר חדש צריך לנקות את המשחה הטרמית קודם ואז לשים חדשה ? כי התקינו לי את המאוורר הזה בפנדה

וממה שראיתי הטכנאי רק הוציא את המאוורר הישן שם את המשחה הטרמית של ה Vantec ועליו את המאוורר

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי את המשחה שמקבלים עם המאוורר הזה שאין לי מושג איזה משחה זאת

שמתקינים מאוורר חדש צריך לנקות את המשחה הטרמית קודם ואז לשים חדשה ? כי התקינו לי את המאוורר הזה בפנדה

וממה שראיתי הטכנאי רק הוציא את המאוורר הישן שם את המשחה הטרמית של ה Vantec ועליו את המאוורר

מישהו יכול לענות לי על זה ובקשר ל ARCTIC SILVER 3 ? זה ישפר את הביצועים ?

פורסם

לפי מה שאתה מתאר, בהחלט. טכנאים תמיד מפקששים עם המשחה הטרמית

פורסם

יענו בלי לנקות את המשחה הקודמת?! (או במקרה הגרוע פד..)

אם תוכל, תוציא את הגוף קירור, תנקה עם אלכוהול את בסיס ההיטסינק ואת הליבה של המעבד ותמרח את המשחה מחדש. (אולי זה ישפר..)

פורסם
  • מחבר

יענו בלי לנקות את המשחה הקודמת?! (או במקרה הגרוע פד..)

אם תוכל, תוציא את הגוף קירור, תנקה עם אלכוהול את בסיס ההיטסינק ואת הליבה של המעבד ותמרח את המשחה מחדש. (אולי זה ישפר..)

אני לא חושב שאני ינסה את זה כי שמעתי שזה מסובך ואפשר לדפוק ככה את כל המחשב ...

אז אני פשוט רוצה לדעת אם אני יחליף למשחה שאמרתי מקודם ( במקרה שהטכנאי הזה ינקה את הקודמת ) זה ישפר ?

אתם חושבים שנאי יוכל לעשות את זה במקום אחר ? קניתי את המחשב אצל פנדה אבל במשך הזמן אצלם אני שונא אותם מאוד

ואני מעדיף למשל לקנות מ PCH את המשחה והם ישימו לי אתם חושבים שזה אפשרי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים