עבור לתוכן

מחפש מסך עם רזולוציה גבוהה במיוחד דוגמת ה-DELL3008WFP למשל

Featured Replies

פורסם

בקשה קצת חריגה.

אני מחפש מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה במיוחד כיוון שאני זקוק ל-ה-מ-ו-ן שטח עבודה.

האלטרנטיבות שראיתי עד כה הן המסך הנ"ל בסביבות ה-8000 ש"ח או איזה LG לא מוכר (לי לפחות).

העניין הוא שבמחירים האלה, יש כבר את ה-iMAC 27' המדהים שב-3000ש"ח יותר כבר כולל מערכת I5, 4G DDR3 ,כרטיס HD4850, רמקולים מובנים לא רעים, דיסק 1T, צורב וסט אלחוטי. אמנם אפשר לבנות לבד משהו במחיר דומה אבל ה-iMAC הנ"ל אלגנטי, איכותי ושקט בהרבה.

14397027inimacoriginal.jpg

אני יכול כמובן להוסיף עוד DELL U2410 ל-DELL 2407WFP המצויין שלי ולקבל רזולוציה עדיפה (לרוחב) בכ~3000 ש"ח "בלבד" אבל מסך מפוצל נוח הרבה פחות.

אז... אין משהו בטווח המחירים שבין ה-U2410 לבין ה-3008 המופרז?

תודה,

גונן.

ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך מבריק או מט? לפי התמונה הוא מבריק וזה מאוד מאוד בעייתי.

פורסם

ריבוי מסכים עדיף במקרה שלך מאשר מסך ענק אחד שעולה יותר מדי. אל תזלזל בריבוי מסכים עד שניסית

הייתי ממליץ לך על ה2709 שיש לי אבל אתה צריך את הרזולוציה ולא רק הגודל, קח כמה 24 ואם צריך תוסיף עוד כרטיס מסך אליך ושב עם 3 מסכים (קנה מעמד יעודי)

פורסם
  • מחבר

ראשית - תודה!

דווקא יש לי ניסיון די ממושך עם 2407WFP + 2007FP במקביל וזה אכן יעיל ומאוד פרודוקטיבי לריבוי משימות.

העניין הוא שיש לי אפליקציה ספציפית עבורה אני זקוק לשטח עבודה גדול במיוחד וכשזה מפוצל על שני מסכים זה הרבה פחות נוח (שוב - מניסיון).

פורסם

הכל עניין של $$$

אם יש לך הרבה קח מסך גדול, אבל כשאנחנו עושים חשבון... 2*24 זול יותר מ1*30 ובסוף אתה יוצא עם 3*24 (יחס עם הקיים שלך) זה אולי פחות נוח אבל בפועל הרבה יותר גדול

פורסם

ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך מבריק או מט? לפי התמונה הוא מבריק וזה מאוד מאוד בעייתי.

ככל שידוע לי - מבריק ואין אפשרות למאט. :(

פורסם
  • מחבר

:pissed:

:nixweiss:

מה לעשות... זה מה יש, נכון?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים